je nieco zleee, ze idem na chatu bez partnera???
MY DVAJA
no ja by som teda bez mojho draheho nesla ani na krok:)to by som radsej zrusila kamosov ako jeho...ale to som ja:)
kludne chod sama, nic na tom nie je... aj ja sem tam chodim bez neho...
Dôležité je, čo si o tom myslí a ako to cíti priateľ, ostatným ľuďom je do toho vieš čo...
wwwwww to vystihla, alebo vystihol.. :)
no tak tym zvedavcom povedz ze nejde lebo chces ist sama. co je na tom? nemusite byt na sebe nalepeni.
ja tiez nechapem co ty riesis a ja mam dost rokov aby som sa nad tym co tu pises mohol len nahlas zasmiat.
Poradim ti, co by si mala urobit: poradit sa s priatelom. Povedz, bola som pozvana na chatu bude tam ten a ten, chces so mnou ist? A mas to cele vybavene. Tak jednaju dospelaci. Drzim palce. Pap
ja nevem, asi ma mrzia vsetci, co sa vypytuju blbosti, iba preto, ze on nejde... co vobec do toho rypu
je to take zvlastne, vyzera to tak, ze ty uz si rozhodnuta, ze ho neberies a chces si len potvrdit, ze to je v poriadku. stale mam pocit, ze hladas sposoby, ako ako to ospravedlnit pred sebou... no neviem...
ked ho nechces brat tak ho neber...ako nechapem co riesis. Čo sa bude o tebe hovorit??? alebo ta mrzi ako sa bude citit on?