Tento školský rok budem robiť projekt do školy na túto tému a bola by som veľmi rada, keby ste sa podelili o svoje názory na inerupciu. Ste za to, aby sa vykonávala alebo ju jednoznačne odsudzujete? Ak ste za alebo ste proti tomu, tak prečo? Podstúpili ste aj vy v minuulosti tento zákrok? Čokoľvek vás v súvislosti s touto témou napadne dajte mi prosím vedieť. Veľmi by ste mi pomohli. Ďkujem.
INTERUPCIA - ste za alebo proti?
sonka, ale takí sem určite prídu. najviac tu budú nadávať tí, čo sú za interupciu.
radana... tak to som nevedela, lebo som sem začala chodiť len pred časom. Ale ja som túto tému založila preto, lebo inter. pribúda a rozhodne by ľudia o tom nemali byť ticho. Nechcem, aby sa tu hádali, len vyjadrili svoj názor. Ja predsa interupciu neuznávam, ael nemožem nenávidieť niekoho, kto ju uznáva a nemám žiadne právo sa s ním hádať lenn preto, že má iný názor ako ja. Proste ak ľudia needia diskutovať, len sa hádať, tak nech sem ani radšej nechodia, lebo hádkou sa veci ešte viac skoplikujú.
Ahoj barbinka.Ved prave ze ano a preto uz do takychto tem svoj nazor na interupciu ani nepisem.Kto chce,tak ho z predchadzajucich tem vie..
radanka má pravdu. my o tom už vieme svoje, že?
43
súhlasím s tebov, ani ja intr. neuznávam a som zásadne proti. často je dievča alebo žena nezodpovedná a ptom si len tak pojde na inter. ako by sa nič zlé nestalo. ako sa potom može taká žena pozrieť do zrkadla?
...takže aj ja som v tomto proti až na 2 prípady:
- keď je riziko, že dieťa zomrie a matka bude maŤ z toho doživotné následky
- keď ide na inter. tehotný žena po znásilnení. bude mať z tohoo traumu do konca života a aj keby sa akokoľvek snažila mať to dieťa rada, tak to je m´=alo pravdepodob., že to aj tak bude, pretože ptále pri pohľade naň sa jej vynoria tie strašné spomienky. Jednoducho ako vravíš, bude dieťa nevedomky týrať.
Sonka,toto je dost provokativna tema,takych tu bolo uz viacej a ludia sa v nej len hadali..
olala... prečo nie si proti? áno, brať to ako antikoncepciu nie je bezpečné, pretože ak žena pojde na interupiciu hrozí jej aj neplodnosť.
radšej ist na interupciu ako dieta tyrat a nestarat sa on.ked ma dieta trpiet cely svoj život tak radsej nech sa don ani nenarodi.ale inerupciu neuznavam ako rychle riešenie ako s azbavit nechceneho tehotenstva.musi mat vazne dovody .žena ktora podstupila tak zavažny krok vedela prečo to robi a je poznačena na cely život.
je to kazdeho osobna vec...nie kazdy ide na inter.len tak ako do obchodu...niekedy ho k tomu vedu vazne dovody...
aj ja som proti. podľa mňa je to vražda.