Bolest pri sexe...

Príspevok v téme: Bolest pri sexe...
amaterik

zdravim chcem sa spytat zien ake mate skusenosti s prvymi sexualnymi stykmi po kolkom sexualnom styku vas sex prestal boliet? ja mam ten problem ze sme to skusali 3 krat a vzdy je ten sex pre moju polovicku bolestivy :( bude to polohami alebo cim? robime to vzdy na pejsanka:) ona sa zohne a ja zozadu , moze to byt tym? preto ju to boli? a moze to byt tym ze blana este neni pretrhnuta? alebo ako to je? prosim poradteeeeeeee

sisuus

amaterik,prvykrat nikdy nie zozadu,hadam kazdy parik o ktorom viem to zacali polohou ona lezi,ty na nej a jemne pomaly,potom ju to nebude boliet,viem o com hovorim.nezabudni,klud,pokoj,a nie rychlovka.

amaterik

najblizsie dam na vase rady a potom napisem ako dopadlo juj bodaj by ste mali pravdu s tou polohou, lebo ja uz som z toho zufaly:(

amaterik

a tie bolesti kedy ako niekedy mi naznaci ze uz dost nemam ist hlbsie lebo to je uz neznesitelne tak len do urcitej urovne idem ale naposledy ju to vraj bolelo velmi a odvtedy sme to nerobili neviem zeby to az vtedy sa jej pretrhla alebo len trhala blanka to tazko povedat, ale vraj ju to bolelo najviac zo vsetkych 3 stykov.

amaterik

no to je tak ja ho ani cely nemozem dat dnu lebo potom sa uz total zvija od bolesti akoby ju vo vnutri islo pretrhnut , prstekovanie robime takmer denne kde sa da:) to ju vie neskutocne vzrusit ked sa hrajem s venusinym pahorkom a striedam do vsuvanim prstekov do vnutra, a ono ju to pri sexe boli asi v polke mozno na kus prestane a potom zasa boli a ano mas pravdu nemame ani miesta a ani poriadne vhodny okamih:) na posteli sme to este nerobili vzdy niekam inam vo vlaku pred optimou na lavicke a tak:) asi dam na vase rady niekde pekne v teplucku na postielke si ju polozim na chrbat a skusime :)

ria.

mna to bolelo asi ešte 3 krat, po každom som trochu krvácala. potom to bolo v pohode. a zozadu je to blbé ak ju to ešte bolí. asi to nemáte kde robiť, že? a či ma alebo nemá blanu?
napíš, či si mal celý penis vnútri. a ešte napíš, ž keď ju to bolí, povie ti to a ty prestaneš?

DESmodka

ameterik, lenuliatko ti dobre radi... ani my nemyslime anal, ked to s nou ides robit prvy krat, tak najlepsie je ked bude lezat na chrbte a ty budes hore, hlavne musis byt uvolnena a nezabudnite na ochranu!!!

lenuliatko

prvy sex a zozadu???mna to zo zadu vzdy boli a to uz panna niesom nejaku tu dobu...skuste normalnu polohu.ty budes nanej a poleziacky.ziadne experimenty na zaciatok.preto ju to tak boli lebo ej to zo zadu na prvykrat.