Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neverí mi? má ma rada?prosím poradte

Príspevok v téme: neverí mi? má ma rada?prosím poradte
attlas

S priateľkou sme rok spolu.V poslednej dobe sa stále hádame kvôli tomu istému.
Ona ma nejaký problém a mne nechce o ňom povedať.Povie,že sa má dobre,že nič sa nedeje.No ja na nej vidím,že jej niečo je a nejako sa nahnevám vždy ,že mi niečo tají.Veď rok je dosť dlho aby sme si verili.Či nie?Už sme sa za posledné 4 mesaice každý 2 týždeň kvôli tomu hádali.Už bolo niečo aj o rozchode.Teraz pri poslednej hádke mi ona už vracala veci,že je koniec no ja som ju presvedčil aby sme to skúsili znovu.
Dôvod rozchodu,povedala: pri mne nebudeš šťastný lebo sa nedokážem zmeniť a bude to stále takto.Plakala pri tom.
Ona mi tie veci nechce hovoriť preto,že neverí chalanom,že niektoré tie veci nehovorí ani najlepším kamarátkam,že si ich nechá pre seba v svojej hlave.
Kto z nás robí chybu ja či ona?
A ešte ona má problém,že keď niesme spolu,že sa jej zdá že ju nemám rád.To neviem prečo si myslí.Ako jej mám dokázať,že ju ľúbim?
Má to význam ten vztah keď ona nechce niektoré veci hovoriť? naozaj netuším o aké veci ide.

madman

mozno prehanam, ale pojde o velmi uzkostlivu zalezitost - ako nejake zneuzivanie, tazke depresie, poruchu prijmu potravy ... proste nieco, s cim sa hambi vyjst na verejnost .. ja som bola taka ista, o bulimii, som nechcela povedat nikomu a 4 mesiace som pred priatelom len plakala a alebo sa pretvarovala ... ale nakoniec som mu to povedala a zlepsilo sa to, rozisli sme sa sice, ale to uz bolo o inom. musis jej povedat, ze nech ju trapi cokolvek, budes ju milovat aj s tym, ale nechces na nu tlacit. len ze by si bol velmi rad, keby si jej mohol byt oporou, lebo sa na nu nechces pozerat, ako sa trapi ... ze chces, aby bola stastna a ty jej v tom tuzis pomoct, ale pockas, kym sa tak aj ona sama nerozhodne ...

attlas

tvoj pohľad sa mi zdá byť logický.Čiže keď bude mať takú náladu tak to mám nechať tak?povedať si dobre prejde ju to?...a s tým časom to ona je tá ktorá má viac záľub a menej volného času.Ja s ňou chcem byť stále no nedá sa to z jej strany.Tie záľuby sú také, že ich nemôže nechať aj keby chcela.

koren

no, attlas, ja by som to nenazyval zrovna klamstvom v pravom slova zmysle. zeny to sice robia castejsie ako muzi, co som si vsimol, ale ja to tiez niekedy pouzijem, ked sa mi nechce hovorit o svojich problemoch, pripadne si to chcem nechat pre seba a nechcem, aby sa to uz dalej riesilo a rozoberalo. niekedy je lepsie, ked si clovek urcite veci ujasni a vyriesi v sebe a niekedy sa o tom vobec ani rozpravat nechce a potrebuje len trochu vlastneho psychickeho kludu, aby si sam uvedomil, co a ako.. takze z tohto hladiska myslim, ze pokial ta neklame (neoklamala) v inych veciach nemas dovod jej neverit. presne viem, ake to je, ked vidis, ze sa tvoj blizky trapi a ty mu nemozes pomoct, lebo on vlastne nechce alebo o tvoju pomoc nestoji, ale niekedy je to tak lepsie, nechat a nevrtat do toho.. a pocit, ze ju nemas rad ked nie ste spolu moze byt bud zo strachu, ze o teba pride, mozno trosku majetnictvo (neviem kolko mate rokov) a mozno jej len na tebe velmi zalezi a chcela by kazdu volnu chvilku travit s tebou a kedze ty mas mozno viac zaujmov (neviem), alebo pozeras na vztah triezvejsie, tak nemas uplne ten isty pocit a to jej moze vadit.. moj pohlad na vec.

attlas

A môžem jej potom veriť? myslím tak, že keď mi klame v tom, že jej niečo je ale ona tvrdí opak tak nebude ma neskôr klamať v niečom inom?
Tak ak jej niečo bude ale nebude mi to chcieť povedať skús opísať čo mám spraviť keď povie, že jej nič nieje ale ja budem vidieť, že niečo je.
A prečo môže mať taký pocit,že ju nemám rád keď niesme spolu?.
Zatial veľmi ďakujem za tvoju radu.

doremi

myslim si ze teraz potrebuje co najviac teba,tvoju doveru a oporu,lebo ked aj sam vidis ze ju nieco trapi,tak asi to bude prilis osobne,aby o tom niekomu vravela,ja to aj chapem.netlac ju do toho aby ti vsetko hovorila. ja suhlasim s tym ze by medzi vami nemali byt tajnosti,ale je mnoho ludi,kt.maju take problemy o kt.neradi hovoria.mozno ty si viac otvoreny a ona je uzavretejsia,ale neznamena to ze ta uz prestala mat rada,ked ti nieco nepovie.niektore veci treba nechat tak,ver mi.

attlas

Nie nepodviedla ma.To je isté o tom ani neuvažujte.
Je to tak správne, že ju mám nechať v tom?Nezvykne si na to a nebude to tak robiť stále?ja jej verím alebo sa o to snažím len toto mi tú dôveru berie.