ahojte.chcela by som si kúpiť kvalitný make up,ktorý poriadne krije,po pár hodín neschádza z tváre a nerobí mastný efekt.neviem aké sú penové make upy či sú kvalitné..prosím vás mohli by ste mi napísať názory na tieto make upy alebo poradiť iný, neviem sa rozhodnúť:Astor - Make-up Air Mousse, RIMMEL London - Cool Matte Mousse make-up, Maybelline Dream Matte Mousse..aby hlavne dlho vydržal a nerobil mastné flaky..ďakujem
make up
ladygirl
- to dúfam aj ja, že fleky máť nebudeš :) jj tak skús a napíš
- ja mám sand: je taký najprirodzenejsí a ja ma´m dosť svetlú pleť, tak v pohode
- no hej, teraz sa už budeš potoť menej, ale tak ja som sa v tom make - upe potila dosť aj v lete a žiadne fleky a vydržal až do večera, navyše má uv - filter, takže je vhodný aj na leto.
- no a oni tak razjasnia pleť a sú aj matné, lebo majú vnútri guličku, takže sú s pudrovým efektom, preto ich stačí zatriasť pred nanesením, no takže piotom si nemusíš dávať ani púder a ten efkt budeš mať. ja si v lete ešte na ňho dávam aj guličky od avonu, aby som mala takú sdo zlata pleŤ, ael v zime nie
mia...no ja som si ho bola dnes pozrieť a podla mňa je strašne riedky aj predavačka to povedala..tak mi poradila gabriela salvete ten je aj s púdrom a vraj je dobrý..tak uvidím:PP
inak našla som na nete že tie wonder finish-y sú asi tri-Came,Fawn,Sand...tak že ktorý je lepší..a vraj sú matné a dokopy s púdrom..je to pravda?:D
sonka..no ja mám tiež 18...skúsim teda ten wonder finish a uvidíme.dúfam že po ňom nebudem mať teda flakatý ksicht a nezojde hneď...Veď leto končí tak sa nebudem topiť:DD díky
ladygirl... mám 18 a ty? no jj vybrať make - up pre mastnejšiu pleť je podľa mňa viac problematické ako ho vybrať pre suhšiu. Tým nevravím, že suhšia je nejakou výhodou, ale predsa. Tak sa skús spýtať predavačky (snáď natrafíš na takú, čo ti bude vedieť dobre poradiť i keď to je málo pravdepodobné :D) alebo ešte sa zájdi opýtať ku kozmetičke. Napr. si daj upraviť obočie a medzitým nadhoď túto tému alebo potom neskor, keď ti to dokončí, ja som to tak niekedy robila :D
nooo tak díky moc..a koľko máš rokov?ja by som potrebovala keď mám mastnejšiu pleť tak aby som zachvílu ho nemala dole a nemala flaky..to je hlavné..:))
ladygirl... no takto, ja som s ním spokojná už od 1. chvíle a fleky mi nezanecháva. Čo nemusí hneď znamenať, že tak to bude aj u teba. Lebo totiž ja mám skor suchšiu pleť a hlavne nos mám veľmi suchý, tak neviem no. Ale skús sa poradiť s predávačkou, snáď bude vedieť poradiť, teda aspoň niektoré vedia, iné zas nemajú ani páry o tom, čo predávajú :D. No ale vážne, neviem, lebo ten make - up nie je určený výhradne na suchú pleť, tak možno ti ani fleky nezanechá
for sonka: a nezanecháva ten wonder finish po čase mastné flaky lebo sa mi mastí nos ..neostanú po ňom \"mapy\" na tvári?ďakujem
Mala som podobný prob. a odporúčam ti nakeu - upy od lirene, dermacol a maybellime new york - wonder finish:
- stačí ich naniesť len ráno a trošku, vydržia až do večera
- nestaja veĺa
- stačí ich ďať len trochu
- obsahujú UV - filter
a samozrejme, že aj nejaký hydradačný krém, kt. pleť rozžiari