Co si o tom myslite?? Staly par plus kamaratka...
trojka so zenou
suhlasim s micuskaaa... a dotknuta bude zena...su citlivejsie a neviem si predstavit, ak by potom ich chalan zacal hovorit,ake to bolo s kamoskou prijemne,ze to chce zase... milovanie je intimna vec a patri dvom ludom...
jeden dotknuty z toho urcite vyjde, predstav si dvaja chlapi a zena ako by si sa citil kebyze vies ze tvoju zenu chyta iny muz atd ? doprajes jej to? ked ano nech sa paci..
ja by som trojku urcite neriesila vo vztahu. urcite ju chcem este vyskusat (i ked ja skor chcem 2 chlapov, ako dalsiu zenu), ale isto nie s clovekom, ku ktoremu nieco citim. ci uz by bol ten treti muz, alebo zena, podla mna na to treba velmi silne natury,aby im to nevadilo ani po case - mozno kym do toho idu, uplne si nechcu pripustit, ze by im to mohlo prekazat a potom ostane jeden zraneny ...
nebolo to ani dobre a ani zle..ale stacilo raz..nie je to tak uzasne ako si myslis, ale skusenost dobra nelutujem raz v zivote to vyskusat.Ale uz netreba viac...
Nie...skus si predstavit staly par plus kamarat. Hned sa vcitis do toho,ako to vnima tvoja priatelka/zena