Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale zapal mechura

Príspevok v téme: Stale zapal mechura
eee

Mam stale problem so zapalom mechura.Uz to mam rok a kazdy mesiac mam zapal.Uz ma nebavi stale brat antibiotika,ani to nie je zdrave a hlavne teda super na imunitu.Uz ma doktor posielal aj na urologovi, tam som absolvovala aj vysetrenie kamerou do mechura.A vraj tam nic nemam.Mechur mam teda akoze zdravy len nevien,z coho mozem mat stale sa opakujuci zapal.Zacinam rozmyslat nad nejakou alternatinou medicinou.Uz vyse mesiaca beriem aj brusnicove tabletky prirodne,ze vraj sa to moze uzivat stale a napriek tomu som dostala zapal.Citala som,ze to mozu sposobovat aj chlamydie.Len neviem,ci robi gynekolog na to vysetrenie pri tej preliadke,co sa robi raz za rok, taka generalna - preventivna.Vtedy berie aj ster z krcka maternice.Tak neviem,ci tym sterom vysetruje aj tie chlamydie.Neviete mi prosim niekto poradit?Ma niekto nieco podobne?Dakujem

veresova

Mala som tez ten problem. Moj pan dr. urolog predpisl mi tabletky URO-VAXOM: cps 30x6mg, ktore som uzivala 30 dni. Uz tri roky som nemala zapal mechura.
S pozdravom Danka

amika

hej test na chlamydie si musis vypytat od gynekologa,on sam ti to nenavrhne...ale velmi by ti pomohli caje z byliniek a to hlavne repik a kamilky,mala by si toho vypit na litre,aby si vela chodila cikat a tak sa pekne cistila