takže ked som s tou mojou priateľkou tak ako správny chlap mam chuť na sex ked lezime v posteli :). A ona zatial nič už ked ja niečo začnem tak potom niečo no že už ide ale prečo nemože začať aj ona? Vy baby nemate vobwc chut na sex ci ako? Uz mi jo to take blbe ze stale ja zacinam. Nevadi vam take niečo že vas stale otravuje chlap.....
chuť na sex
možno keď ju chceš vzrušiť, robíš jej niečo, čo sa jej nepáči alebo si príliš jemný... možno potrebuje vidieť že túžiš po nej celou svojou bytosťou. možno jej nestačia pusinky a hneď poď na to... skús byť na začiatku vášnivý a určite sa to nalepí aj na tvoje dievča... a hlavne skúste aj niečo iné ako posteľ.........
možno keď ju chceš vzrušiť, robíš jej niečo, čo sa jej nepáči alebo si príliš jemný... možno potrebuje vidieť že túžiš po nej celou svojou bytosťou. možno jej nestačia pusinky a hneď poď na to... skús byť na začiatku vášnivý a určite sa to nalepí aj na tvoje dievča... a hlavne skúste aj niečo iné ako posteľ
mozno ze je z tych hanblivejsich alebo ju treba viac vzrusit:)..a na druhej strane mozno to aj chce len to nase zenske ego jej nedovoluje byt iniciatorkou aby sa nahodu nestrapnila alebo aby si ju neodmietol..a vobec, mne by nevadilo keby mi chlap povedal ze mam zacat ja:)..drzim prsty
A kolko ste uz spolu? Ja ked som bol s mojou na zaciatku,teda ked sme zacinali so sexom,tak som bol iba ja iniciatorom. Lezali sme vedla seba a ona nic,ako keby na to ani nepomyslela. Ale ako sme uz spolu dlhsie,tak teraz byva vacsinou ona iniciatorkou sexu a ja som uz aj raz odmietol,lebo sa mi nechcelo.Hehe...ale vsetko nam super klape