Ako dlho sa milujete? :)

Príspevok v téme: Ako dlho sa milujete? :)
enemka

Ahojte,chcela by som vedieť,že ako dlho sa zvyknete milovať?Môžete napísať aj ako dlho Vám trvá predohra a tak.Celkom by ma to zaujímalo:)A ste s tým spokojní/é.My s priateľom máme predohru cca pol hodky a milujeme sa asi tak 15 minpt,ale chcela by som vedieť ako to vyzerá u iných párov.Ďakujem za vš.príspevky:)

liana

Ja nie som spokojna... Niekedy mi sice rychlovka vyhovuje, ale...
Predohra tak 10 minut a samotny akt tak 5 minut. Manzelovi to staci, ale mne NIE!!! A to nie sme zaciatocnici... a este k tomu sa milujeme iba tak 3x do mesiaca... Je tu niekto, kto to ma est horsie?

natus

v jednom casopise som cital o dlzke milovania a celosvetovy priemer je 18min a slovensky priemer je 17min..:)my s priatelkou mame dlhe predohry a sex trva akokedy niekedy dlho niekedy kratko zalezi to od mnoho veci..

dawn

a to akoze sa pozriete na hodiny ze kedy ste zacali a kedy ste skoncili..bo ja ked sa milujem tak ja ani cas nevnimam...neregistrujem ze ako to dlho trva ale ake to je prijemne...a vobec neviem ani odhadnut kolko to trva vazne...ja vtedy nevnimam cas minuta ci seknuda ci hodina premna je to vsetko rovnake...:o)

nymfomanka

zalezi od okolnosti..cize ci mame tolko volneho casu sami pre seba...
min 5 min, momentalne maximum pod 3 hodiny (byvavalo aj viac kedysi davno, na zaciatku vztahu do uplneho vycerpania)

Kachniatko

cele milovanie aj s predohrou nam trva od jednej hodiny ale niekedy aj menej ked je rychlovka tak aj desat minut ale toho prvek musim vyhecovat pohladom a recami:)

lenuliatko

no to preto sa rychlo urobi lebo je to rychlovka.mozno keby ste to robili pokojnejsie tak by ste si to mohli predlzit.

olinka.

aj my to mamáme za asi za 8 minut za sebou. robíme to len v aute, a to je taká rýchlovka. inde namáme kde a to mame 24 rokov. Ja by som aj chcela dlhšie, ale priateľ je rýchlo hotový.