Zdravotna karta

hajnal

Cize si z toho nemusim robit problem,len ist k novemu lekarovi priznat sa mu,ze asi mam tam kartu a oni potom to cez postou vybavia?Vsak?

jancecka

hajnal, kartu ti otvoril naisto, ja som to mala také isté,dva roky som nebola u mojej gyndy, prišla som tam raz s problémom, že nemám pravidelne menzes,vraj je to normálne, po pôrode sa to upraví,no vydala som sa a nedarí sa mi otehotnieť,tak som sa dala preložiť novej, a tiež ma tá pred tým ani neprezrela D: bola divná, tak som šla novej, že sa chcem dať preložiť a ona že ok, vypísala papier a sestrička ho poslala pekne poštou, a poštou im príde aj moja karta od predchadzajúcej doktorky :D

hajnal

Aha,teda to novemu doktorovi musim priznat,ze som mala gynekologa aj napriek tomu,ze som unho bola pred 2ma rokmi a aj vtedy len kvoli tomu aby mi dal nejaky papier(cize nebola som vysetrovana) a tusim,ze aj kartu mi otvoril,ale sice to neviem na isto...

jancecka

ja som sa prednedávnom dala preložiť k inej gynekologičke a nemusela som vybavovať nič, všetko vybavila ona, takže som rada :D

vilaamalka

len si vyber noveho doktora, objednaj sa u neho ako nova pacientka lebo pojdeš na vstupnu prehliadku a on si vypyta od tvojho terajšieho doktora kartu, teda mne dal len listok pre mojho byvaleho doktora ,ani som za nim nešla len som mu to hodila do schránky a on už moju kratu zaslal terajšiemu doktorovi