Kupala som sa a nachladili mi ladviny bolia ma. celu noc som chodila na wc a mam smed.Ako to mam vyliecit?
Nachladli mi ladviny ako sa mam liecit?
Teplo a caj z chanca piedra. Pouzi "ladvinovy pas", ved na to bol vlastne navrhnuty.
Pripadne rozne antimikrobialne, ked je podozrenie na infekciu(citricidal, oreganovy olej. extrakt z olivovych listov)
Brusnice a najma D-manoza pracuju vyborne ale len na streptokoky
Ja by som isla hned lekarovi, viem aka to je bolest mat oblickovy zachvat, a nikomu to neprajem. Caje su dobre, ale v takomto stadiu uz asi nepomozu... Aj v lekarni su dostat nejake silnejsie bylinkove koncentraty.
Na obličky horúci zázvorový obklad. Prikladaj nový, hneď ako trochu vychladne. Zázvor nastrúhaný daj do takmer vrelej vody a namáčaj uterák, prikladaj.
Nepi a nejedz nič studené, nejedz ovocie a sladkosti. Liekom sú drobné fazule adzuki dobre uvarené s morskou riasou kombu.
Chráň pred chladom celú spodnú časť tela.
Ak je to z kupania, tak urologický čaj, prípadne prasličový čaj.Určite do 24 hodpocítiš ulavu. Pri pomalom ustupe po 3 dnoch si kup nejaky vytazok z brusnic.Nekupuj drahe doplnky . Pripadne navstiv lekara,keby ta rezalo pri mocení po 2 dnoch. Zapijat viacej mocopudnych mineraliek.