Piercing - nos

Príspevok v téme: Piercing - nos
jahôdkaa

Čaute. Chcela by som sa spýtať...Mam čerstvý piercing - cca mesiac a v noci zo spanku som sa strašne buchla a začalo mi to trošku hnisať. Dostala som typ proti hnisu dávať si slaný roztok a obklady (sol + voda) alebo harmanček. Čo ste robili vy proti tomu? a ako zabranim, aby som sa do toho zasa nebuchla? Mám si zviazať ruky???? PS Môžem si na urýchlenie hojenia nahrievať noštek bio-lampou? za odpovede dakujem.

jabe

mne cerstvo vytrhli 2x, chalani boli zvadavi ci to mam nalepene,bola som im vdacna. mne hnisalo 6 mesiacov, teraz uz je to v pohode. strasne som si zvykla ked vyberiem tak mi to chyba. ja som pouzivala iba framykoin, si myslim ze to je najlepsie.lampu by som neskusala.

ssja

Ahoj!! Ja sa Ťa chcem spýtať, že či Ti nos prepichovali alebo prestrelili ako naušnicu??? Nevadí Ti piercing vo ,,výhľade"??? Ja som ho mala cca. 2 dni, no nevydržala som ďalej - vadil mi. Strašne sa mi to páči a tak ho chcem vyskúšať opäť.....napíš či sa dá nato zvyknúť!!!
S tvojim problémom Ti neviem poradiť....vydrž a podľa mňa si zvykneš....Maj sa.pa