caute!chcela by som sa opytat ze aky čaj je dobry na pleť, teda akne, vyrážky lebo ja som toho nazoru ze vyrazky musia ist z vnutra...a chcela by som vyskusat nejaky caj, co prečistuje a tym aj zmierňuje vyrazky...diiiiiky :o)
Ake čaje na pleť?
..aká diéta ..však energy drink určite nieje diétny režim...a je to aj tým, že má močopudné účinky čiže vyplavuje všetko z tela von...a kofeín má veľa flavonoidov...nechápala som tiež...ako keď som toto povedala mojej kožnej tak tiež nechápala, ale tie vitamíny sú sakra dobrá vec...a hlavne béčka :) to ti povie každý....síce máš pravdu má to veľa sladidiel a dosť svinstva( zabijaky na srdce )ale niečo na tom bude...
energy drink na plet???? preboha, ako to mozes povedat. ten napoje obsahuju same cukry a umele sladidla, same skodliviny, ziadne vitaminy. tebe na plet zrejme pomohlo to ze si prestala jest v noci a drzala si dietu a k tomu slnko..
Dobrý deň ženy :)..chcem len poradiť, že na vyrážky je dobré piť energy drinky....cez leto som prestala od 18. hodiny jedávať a okolo 20. hodiny večer som si vždy vypila energy drink ( len náhodne..občas aj neskoro v nočných hodinách) a po zhruba 3 týždňoch sa mi zlepšila pleť fakt výrazne :)..a to ja som mala face celý dojebakovaný ako korytnačka fakt :(...neskôr mi kamoška povedala, že je to vlastne tým, že energy drinky majú veľa vitamínov ktoré sa doplnia hne´d a vo večerných hodinách majú aspoň čas sa počas spánku pekne vstrebať...len to má nevýhodu, že niekto z toho priberie aspoň tak 2 kilečka..ja som nepribrala lebo ja tak možno naberiem za rok 2 kilá spolu s topánkami...skúste baby..možno to pomôže aj Vám :)...
Ziadny caj zazrak neurobi, ale urcite pomoze. Tiez mam rada rooibos a pridam aj lapacho. Posobi na cinnost srdca, krvny obeh, nervy, imunitu, kozu, tkaniva. Vreckove caje maju naozaj horsiu kvalitu. Pri akne si pridaj viac cerstvej zeleniny a ovocia, vlakninu, naozaj sa treba precistit z vnutra. A cajiky pomozu :o)
A ucinok cajov je aj v tom, ze zlepsujeme pitny rezim a vyplavovanie toxinov. Hned si idem rooibos uvarit :o)
Ja som nadsencom pre rooibos. Je to uzasny koktejl vyzivnych latok, obsahuje flavonoidy, vitaminy C a E a niektore triesloviny. Podporuje hydrataciu. Je to zazitok, ak ho popijam z priehladnej /simaxovej/ salky. Ziadne vrecka /kazdy vreckovy caj ma pre mna podton pozametanej dlazky v sklade :o)/, ale kvalitny sypany. A moze sa pit v akomkolvek mnozstve aj vecer, neobsahuje povzbudzujuce latky /kofein, tanin/. Ma dobre ucinky pri potravinovych alergiach. Da sa z neho pripravit aj olej, resp. krem na tvar, je super
od ryoru lymfodrem je super cajik na plet :) odskusane
urcite zihlavovy na cistenie krvi a salviovy dezinfikuje a je silne protizapalovy,zeleny caj je na vsetko dobry lebo obsahuje vela antioxidantov :-)
tak na tuto temu sa vyjadrim, mne pomohol doslova ocividne z jedneho dna na druhy zeleny caj (upozornujem, ze nie ten vo vrecuskach, ale kupeny normalne sypany v cajovni a pripraveny podla pokynov), samozrejme, ked ho prestanem pit akne sa zasa objavi, ale teda mne to ocividne pomaha, rtakze ten caj evidentne obsahuje nieco co mne akutne chyba, vela zdaru, skus to...