!!! vodičák po novom roku !!!

mirkaaa

Ano vraj je to pravda, preto robim vodicak uz teraz, no pomali aj koncit budem a vraj maju skusat uz sukromne firmy, nie policajti, ziadna vyhra bo policajtovi neplatis a firme zaplatis cca do 5000 tak nam to hovorili, ale to je len v rokovani ci co, ale, ze vodicak ma ist hore az do 30 000 je pravda...

sonia

majkaM v NR je podôa mna na urovni autoskola podsklan. Ja som tam chodila sice pred 5 rokmi,ale od vtedy nakupil kopu novych aut aj dost luxusnych, takze mas si z coho vyberat. Ma velky vyber aut a na skusky si sama povies na ktorom chces jazdit a pan podsklan je velmi zlaty. TAk mozem odporucit z vlastnej skusenosti. A taktiez ak nie i spokojna s instruktorom, tak mu povies a uz viac toho instruktora na jazdu nedostanes. Vychadza kazdemu v ustrety,aj ked ja ked som chodila mali sme tam iba 4 auta aj to stare rachotiny:-) Ale naucili sme sa:-)

to neni prawda

no super ..
za vodičak 30.000 ,-sk ???!!!
dufam že to nie je pravda...
lebo ak ano , ta radšej budem chodit MHD...

majka_

ja som na to natrafila uplne nahodou. raz ma vyrusila reklama v telke pocas filmu (prave reklamovali dennik SME tusim) a potom som chcela otvorit si e-mail na centrum.sk a bolo to tam takymi velkymi pismenami.

majka_

to, ze ma ist vodicak na 1000 eur bolo napisane aj na internete (cez google som si to nasla - uputavka bola aj na centrum.sk), dalej to hlasili v televiznych novinach pred niekolkymi mesiacmi a bolo to aj v novinach SME myslim.

petulika

poliewoocka, tak to ťa ešte vyšlo celkom lacno.. lebo ja si teraz robím vodičák : vodičák ma vyjde 13000,-, kurz ma vyšiel 540,-, kolok 1000,-..našťastie doktorka mi dala potvrdenie zadarmo..aspoň niečo..
a tiež som počula, že to má byť drahšie