Ahojte..už dlhšie to trvá,len teraz som si to všimla...teda včera...beriem antiku....no a keď sa priatel do mna spravi a idem sa potom umyt,tak aj trosku cikam a strasne am to cele pali a potom ked uz som umyta a ni si nemozem sadnut a musim chodit tak,aby ma moc nenadhadzovalo,strasne ta proste boli,ale tam vnutri...myslim,že je to z tých spermií...lebo ked sa do mna neurobi,tk je to v phoode,nic ma neboli! raz som tu citala daco o alergii na spermie,ale tam pisali aj o krcoch sa mii zda,neviem presne....mate niekto tiez nieco take??Dakujem krasne za odpovede
alergia na spermie...??? alebo čo
ahoj silvi nie si uz nahodou v praci??potom sa ozvi...
ja zo ziaru nad hronom :-) ale teraz momentalne z kremnice.no nic,odpisem Ti zajtra,idem uz domov zachvilku,a doma "porusujem podmienkz" :D:D tak sa maj zatial pekne
mne sa az tak moc nepaci:Pale dik silvi,tesi ma;)no ja som z blavy a ty?
ano,som silvia .-) inak,mas pekne meno velmi :-)a odkial si?
aj ochboze nie je az take zle meno..:Dale nie xixi,volam sa margareta ale uplne bude stacit ze gretka alebo greti ako chces...:)a ty si asi silvia
dakujem :-) a ako sa volas?aby som Ta nemusela oslovovat och boze :D:D
ano cez google a prezrela som si par stranok na jednej co som v tej rychlosti pozrela bola aj liecba ze uzivanie kortikoidov...no vidis,tak to mozes rovno gynekologovi povedat o tom paleni atd.tak ti budem drzat palce nech ti na to nieco da,aby ti to preslo
a ako si to haldala?v googli?
hej,ved teraz asi na buduci tyzden idem ku gyndzi,uz sa aj tesi..neviem,co ma vela bab úroti tomu..lebo najhorsie su podla mna gynekologicke problemy.....horsie ako daka chripka....
ved uvidime...ale trva to uz asi dva roky a az teraz mi to doslo...vdaka tomu prispevku..som myslela,ze som daka vydreta,alebo co,ale nie nie,to urcite nie je to.
hm pozerala som na nete a je tam ze liecba je uzivanie kortikoidov,to by ti mohlo pomoct,ale inak by si mala skocit ku gynekologovi,on by ti vedel presne povedat co to je a ako to vyliecit