Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotna..alebo nie?

Príspevok v téme: tehotna..alebo nie?
ochboze

mozete mi niekto skusit povedat,kedy sa tu uz konecne prestane riesit tato tema?deti,nechapete ze zo vzduchu sa otehotniet nedaaaa?!!!nechapem na co zacinate tak skoro pohlavne zit,v 13 alebo 14 rokoch sexovat??co ste sa uplne zblaznili?sex je pre dospelych ludi,ktori dokazu niest dosledky svojich cinov,nie pre deti:((

ochboze

to silvikl:mozno do tych pripomienok mozme nieco napisat,ale podla mna s tym nic nespravi,lebo v podstate vsetky tieto temy co tu pisu ci su tehotne alebo nie,spadaju pod tuto kategoriu sex a sexuologia:-/a nenapada mi zatial sposob ako zabranit tomu,aby sa tu tieto temy uz viac nezobrazovali,lebo v podstate ziadne z pravidiel tie baby neporusuju tym, ze sa pytaju tieto veci,aj ked stale dookola:-/
a teraz pises odkial?

moniqa87

hmmm, myslim, ze keby sme to vsetko mali davat do pripomienok, tak cele dni nic ine nerobime a aj to je otazne ci by to vymazali, kedze by tie temy neobsahovali ziadne hadky ani nic podobneho...
a ked sa tu uz tak zverujeme, ja mam 20, zacala som v 18 a s tym chalanom som doteraz a uz od zaciatku beriem hak, takze som k tomu pristupila zodpovedne, co sa o mnohych zakladatelkach tem typu "mozem byt tehotna?" neda povedat...

silvikl

hej,to by asi islo cez to! len vieš,kolkoby toho musel mazat...:D proste to treba vymazat hned,ako to sem niekto prida..alebo sa dako vyhrazat...akoze co sa mne stalo,nikdy som sem nic zle nepisala,vacsinou som sa kukala a zrazu som doma zablokovana,nemam pristup na forum,ze som opakovane porusovala podmienky fora..akoze pekna blbsot..pisala som im,co to ma zanmenat a oni nic..

silvikl

aha,tak by sme mohli tomu Andrejovi dáko napísať....fakt...lebo je to pekne na nervy! a ten názov?nevadí,išla som sem s tým,že tu dakomu vynadám :D alebo upokojil ma obsah témy...inak veľmi veľa ľuí to obťažuje...

ochboze

heh babeny sorka ze ten nazov temy tak vyznel,mala som dat iny:D
to silvikl:a inak je tu jeden admin co som si vsimla,Andrej sa vola..ja mam tiez 19,no ja naopak som dost prelietava,v 18 som zacala sexovat ale davam si sakra pozor s kym idem do postele a davam si aj obzvlast pozor aby sme s chalanom nespravili nejaku blbost,lebo hak neberiem,aj keby som mozno mala uz len kvoli tomu aby sa mi trosku upravil moj menstr.cyklus

moniqa87

baby, inak aj ja som na tuto temu pozrela hned s myslienkou "boze dobry, zasa..." ale nastastie nie, a uplne s tebou suhlasim, take temy su tu kazdy den aj tri, mali by sa mazat

baby

ochboze uz som sa zlakla ze dalsi takyto prispevok... ja si myslim ze to je nejaky "modny" vystrelok ked si neni pretiahnuta v 13 al. 14 tak nejdes s dobou... tie baby ani nevedia co robia, len roztiahnu nohy, lebo tak to spravila aj ich kamaratka... je to smutne ale je to tak...

silvikl

pre,och bože,och bože...týchto tém je tu hrozne veľa a hrozne to otravuje!!ale ako im zabrániť???keby som bola administrátor,tak ruším také témy..hej,kto je tu hlavný admin ??? nech to číta a zruší,alebo ak sa mu neche,ja to budem robiť zaňho,len nech ma dá ako admina a hotovo! je to horzná otrava!!! presne,nesexujte!!!boha,veď také malé decká....podľa mňa tak po 18-19 roku...ja som to síce o to prišla v sedemnástich,ale nepýtala som sa takéto kraviny,pretože som už nebola decko duševne a dávala som si pozor a vlastne hneď od prvého sexu som po tom o týždeň už brsla antiku,lebo však viem,že s tým partnerom neudem týždeň,nie som kurva a ani prelietavá...