Fuuuu, aaaa, predychavam .
Zacnem asi takto, ze som sa bola prejst s kamoskou veccer okolo 9 vecer. Ako sme sa tak prechadzali zrazu vtichosti okolo kamosky asi 2cm presiel cyklista. Obratil sa a spytal sa nas kolko je hodin. Tak sme mu odpovedali na chvilu sa stratil v tme a potom sa obratil a spytal sa nas ako sa dostane ku kulturnemu domu. Tak sme mu odpovedali nech ide stale rovno a ze to uvidi. On odpovedal ze kde rovno. Bol strasne dotieravy a to sme ani netusili co to je za psychopata. Zacali sme sa bat, tak kamoska vybrala mobil z vrecka a robila sa, ze telefonuje. S bicyklom zacal okolo nas kruzit, zlakli sme sa a zacali utekat. Utekali sme ako o dusu, on samozrejme na bicykli za nami. Vysli sme takymi hore schodmi kde by sa s bicyklom len tazko dostal. Odisiel. Mysleli sme si, ze sme sa ho striasli. No zial, to sme si len mysleli. Pokracovali sme v ceste, on siel inou cestou. Vravim kamoske, ze podme dole tym kopcom ze niekto bude vonku sediet a ze sa k niekomu pridame. A ona ze nie nie, ze on tam bude dole lebo isiel tym smerom. Tak sme pokracovali dalej, zrazu pozerame pred seba stal pred nami. Obisiel celu dedinu aj tak nas nasiel . Zasa sme zacali utekat a uz sme aj volali kamosovi, nech pride ze sa nieco deje. Prisiel kamarat a jeho sme uz viac nevideli. Potom ten kamos odisiel a my sme sa pridali k takym chlapcom, porozpravali sme im to, no len si robili srandu a neverili nam. Kamoska isla domov, ja som ostala vonku sa poprechadzat s jednym kamaratom. Kecali sme a sla som domov asi okolo pol 1. Sla som sama domov, to som urobila prvy a posledny krat. Ale nastastie som dosla ziva a zdrava. A teraz sa dozviem ze ten psychopat znasilnil a rozbil hlavu jednemu dievcatu ? Teraz lezi v nemocnici. Ach boze, jedine kto ho videl som bola ja a kamoska. Este stale to predychavam. Mam strach sa vyjst z domu. Viem, ze je to dost komplikovane napisane, no v tejto chvili to neviem inak napisat. POtrebovala som sa len vykecat Diky...
ZACHRANILI SME SA PRED ZNASILNENIM
Ked si ho videla iba ty a ta tvoja kamoska, tak odkial vies ze to dotycne dievca doriadil on???! To ti kamarati povedali aj podrobny opis a ty si vydedukovala ze je to ten a ten isty?!
Sorry, ten pribeh ti samozrejme verim, ale ten zaver je ako z nejakeho klebetnicka...Jeden povedal druhemu, druhy tretiemu atd...mohol to byt hocikto iny...
P.S: Toto co si napisala nejakej inej babe "Prepac nechcela som ta urazit. viem ze to je napisane ako keby to pisal madar..."
Tak toto uz naozaj nechcem druhy raz pocut!!! Takto pises ty - Slovenka! Daj napisat nieco mne a uvidis ako pise "madar"...Fuh, taketo ma FEST naserie...Keby si nebola z KE, tak ta doletim a jednu ti dam cez hubu :-D...A vidis, nedoriadil by ta typek, ale ja. Aj ked je to len fraza, taketo sovinisticke veci sa ma fest dotknu!
No...a vidis aj "madar" dokaze nieco napisat spravne a logicky! VRRR
suns: diky
PRESNE TAK - izabelka ma pravdu! Toto je to, co neznasam, ja viem ze si tu vela ludi vymysla, ale preco hned prve, co vas napadne, je spochybnovanie pravdivosti prispevku? ... zoberte si uz len toto - jedna kamoska byva na dedine, isla tiez o deviatej vecer od kamaratky domov - maly kusok ! isla okolo miestneho senku. Zrazu odtial vysiel pripity rom, krical na nu vulgarne oplzlosti, tak pridala do kroku.. no on sa rozbehol, ona sa tiez od strachu rozbehla, uz uz bol pri nej, no potkol sa o obrubník a spadol.. To ju zachranilo.. nemusel jej nic urobit(znasilnenie), ale uz len z tohto zazitku sa spatamavala velmi dlho, a to sa jej ani nedotkol! Ja nie som zvyknuta chodit po tme domov, dokonca aj cez den v tichej ulicke mam strach.. Pri tych spravach, co pocuvam kazdy den, premyslam, kam tato krajina aj s celou ludskou moralkou speje!!!! ....
ako co znie vymyslene nechapem ako mam 29 a chapem co tu dievca pise tak neviem akym sposobom chcete aby to napisala sak keby ste sa vzili do jej koze tak asi nebudete pisat kraviny viem co to je ked sa dievca boji ked ju ohrozuje nejaky chuj ako ten co tu opisuju no asi by ti nebolo jedno tej dotycnej co chce aby to tu vykreslila inak alebo dotycnemu keby ta tam zmlatil a vopchal ti ho tam asi by si inac reagovala ale to je tak ked niekto nezazije nevie
ano je to na www.lady.sk, aj ja som to citala, a este aj na spovednica.sk. nikde inde som to nenasla:D
tento príbeh som dnes už niekde čítala
silvik pochopili sme to... ked ona sa ani nesnazi to nejako vysvetlit... ved do mna ked by sa tu niekto pustil tak okamzite si svoj nazor branim, ale ona nie... tak neviem
podla man to nieje vymyslene,len stale nepovedala,ako vie,že to súravil on...podla mna ich chcel len trosku nastrasit,lebo vsak oni zacali utekat!!! nie???a jasne,ked zacnes utekat,že pojde za Tebou...mozno je to blbe prirovnanie,ale aj psy to tak robia..aj agresivne..no neviem,ci ste ma pochopili,to jejedno :D
no tak ste sa len dozvedeli od niekoho ze to bol prave on?? podla mna to je cele vymyslene...
uz inak to opisat neviem, vsetko som napisala. sorry, ze mam 17 a ze som to lepsie nevedela napisat.