Kreatinin - co o nom viete..?

karioll

eugen
kreatin v sere byt 62-106.
treba vysetrit aj24 hod. moc,hlavne clirens endogenneho kreatininu potom bielkoviny v moci a hlavne to cele konzultovat s nefrologom.a hlavne nepodcenovat ochorenie obliciek

Eugen

Zistili mi kreatinin 122, cvičím každý deň z lahkými váhami pri väčšom počte opakovaní, bicyklujem, chôdza, schody, málo občas beh na krátke dĺžky.

Prosím o radu ako ho znížiť.

jonidj32

som translantovany oblicku ma uz 5 mesiacov a pretim som musel na dialyzu 9 rokov so tam choil a teraz mam stale keatin nad 135 je to normalne

poseidon

ale vy sa bavite o uplne odlisnych veciach. je kreatin a kreatitin. kreatin sa berie - napr sport, nie je skodlivy. kreatinin je velmi skodlivy. mam skusenost osobnu, takze velky pozor aku ma hodnotu. hranicna hodnota zdraveho cloveka je niekde do 90. okolo 200 uz nie je sranda. to je uz na rozhrani s dialyzou

kreatin

kreatin nema vedlajsie ucinky a to ako sa vravelo ze nim sa nicia oblicky je vylucene nove vyskumy doakzali ze kreatin nema vedlajsie ucinky ! treba pit len vodu lebo kreatin zadrziava vodu vo svaloch a tym padom oslabuje ostatne organy o vodu! takze len vela vody vody a vody nic sa neboj priatel bude okej

miska hryzka

je to zle ked ho mas zvyseny!To znamena ze oblicky nemusia pracovat tak ako maju.Ked posilujes a ho beries a nezvysuje ti to tvoju hladinu kreatinu v tele tak je to ok.Ale ak ho mas zvyseny v krvi tak nie. To je akoby si povedal ze mas zvyseny cholesterol a je to ok..

miska hryzka

dakujem..On nastastie nema nejako velmi zvyseny ten kreatin, ale ma ho aj tak trochu a nepaci sa mi to..Mineralne vody pije vo velkom,ma rad mineralky..A s tym setrenim, zatial to moc nie je mozne ale hlada si inu pracu len sa zatial moc nedari..:(..S tym potenim mas pravdu, najma cez leto, aj bez fyzickej namahy sa velmi poti..Ak mas este nejaku radu, budem velmi rada..Dakujem

lolo

to znamena ze vela vypoti a aj vela telo vylucuje dychanim takze hlavne mineralne vody mu urcite pomozu dobre je ich striedat.Pri velkej tel. zatazi byva vysoka hodnota kr. v moci takze pokial sa da mal by sa aj trochu setrit.