Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechce

tinka228

Veď aj my sme manželia a neurobila by som to. Aj keď sa s mužom o všetkom rozprávame a vieme o sebe všetko, tak toto je predsa len a len moja vec. Keby ma aj "donútil" (prehovoril) určite by mi to nešlo a nevedela by som sa sústrediť. Myslím, že ti nesostáva nič iné len sa zmieriť so skutočnosťou. Niekto proste nemá rád orálny sex, niekto análny a niekomu robí problém "verejná" masturbácia.

jan

nebudem si hladat nahradu ,vyhovujeme si vo všetkom ale keby s prštekom si trošku pošuške pobehala nemalo by to chybu.

tinka228

ale ja som to pochopila. Len mi to proste príde "čudné", aby sme si to robili každý sám a pri tom sa na seba dívali. Ty to myslíš ako súčasť predohry? No každý máme iné chute ...

jan

Ale nepochopili ste to .Ked som si to ja robyl pred nou ,chcel som aby ona pokračovala ale sama zo sebou a to ani počut.inač sex vpohode

didula

Ona ti to nechce urobit ruckou? Oh, ved to je zabava. Skoda, to mas asi nejaku puritanku...Asi by jej pomohla, ak by jej kamoska porozpravala, aky super organ vy mate a ako sa s nim da pohrat, lebo od teba by to asi tak nezobrala...