Farebné kontaktné šošovky

Príspevok v téme: Farebné kontaktné šošovky
dominiqa

ahojte ja by som sa cchcela spýtať,že kolko stoja cca farebné kontaktné šošovky,pretože od prírody mám hnedé oči ktoré by som chcela občas zmeniť na peknučkú modrú.;)...drahšie sú aj s dioptriami,či bez?...Pretože rodičia mi na to nechcú dať,musela by som si našetriť sama,čize kolko cca by to bolo..:)

siisa 25

ano bola som u kontaktologa u mojej lekarky,viem ale nemas nikdy istotu ci to tu velmi tmavu hnedu prekryje vies a anna hovori ze ta starling gray to prekryla ale su dioptricke tak konkretne tie by ma zaujimali ze ci nie je moznost ze by som si kupila tie ale asi nie ked nenosim okuliare a ty basssska9 ides ake kupovat a ake mas svoje oci?

basssska9

sisa25 ahojky ja akurat idem cez net kupovat sosovky a jasne daju sa kupit aj nedioptricke....bola si u kontaktologa?

siisa 25

anna som sa na ne pozrela ano taku farbu chcem,ale su dioptricke a ja nenosim okuliare vies takze ja chcem cisto len krycie ci mozu sa aj tak nosit nevies?

siisa 25

ahoj anna555 ani nevies ako velmi si ma potesila,ja uz som neverila,ze sa mi to moze splnit a ty mi povies taku uzastnu spravu,skoda,ale ze namam zalozeny mail,alebo si ho zalozim a ozvem sa a bola by som rada kebyze mi foto posles,lebo ja mam tiez az skoro cierne oci,idem sa na ne pozriet,diki moc

anna555

Hnedé oči dobre prekrýva farba sterilig gray od Freshlook colorblends,mám ich a sú aj veľmi pohodlné,mám tmavo hnedé oči,skoro čierne a výsledný odtieň je šedo modrý o)

pozri www.cockovnik.cz

tam nájdeš premeny

Sisa 25 ta sterilig gray je presne to čo chceš,ak chceš pošlem ti foto,daj mail

siisa 25

a ja chcem mat sivomodre oci,nemusia byt uplne modre,ale nejake modre aspon to,mam ale tmavohnede oci a to je velky problem a nejde mi ani to vkladanie sosoviek,ale aj zelene oci by sa mi pacili,myslite,ze skor mi prekryje hnedu zelena alebo modra sosovka

SallyBork

ludia ja potrebujem tiez poradit..Velmi by som chcela mat take hnede oci ako ma Bella,lenze hnedych odtienov je vela a ja neviem ako sa vola PRESNE BELLIN. Mama krasne modre oci ktore si vazim,ale rada by som spravila na chvilu zmenu a skusila ,,byt bellou,,.Please odpiste mi dakto=) dakujem

chrumka

ahojte. ja mam sivomodre oci a chcela by som zvyraznit tu modru farbu. Ale chcela by som ich len na jednu prilezitost na jeden den. Predava sa samostatne aj jeden par?

deni 1987

ahojte.ja mam zelene oci,a strasne by som chcela kontaktne sosovky,aby boli moje oci cirne.vie niekto poradit,ci vobec take existuju?DIKI