Ahojte, určite každého kto má akne, trápi ako ho zakryť, tak by som bola rada ak by ste mne aj ostatním svojimi príspevkami pomohli, ako najlepsie:))
Ako zakryt akne
fialocka..jeej diky..pouzivam dermacol teen na aknee...aa mam odtien 2..aa ten jee uz tmavsii..cizee kupim si aj jednotku potom:)dakujeem
ja mam z make-upu vzdy 2 odtiene, jeden svetlejsi na zimu a tmavsi na leto, ked treba tak ich zmiesam aby som dostala ten spravny odtien, ale skor pouzivam make- up o pol odtiena svetlejsi ako je plet, lepsie tak *zneviditelni* necistoty, potom kde treba dam korektor a nakoniec jemne prepudrujem o trosku tmavsim pudrom... a je to :)
ja mam probleem s odtienmi make up..jeden jee svetly.aa druhy jee strasne tmavy..mozem napriklad miesat make upy??
najlepsie prekryva korekcny make up dermablend od vichy cca 600sk ale vydrzi straasne dlho,alebo potom od dermacolu su kvalitne make upy za dobre ceny a tiez vysoko krycie,alebo antibakterialne na akne.len si treba vybrat
ja si najprv plet poriadne vyčistím pletovou vodou, dám si dobrý krémik s obsahom čajovníka alebo aloe vera čo mi leči vyrážky, na vyrážky si dám korektor tiež čo lieči vyrážky, potom make-up a nakoniec ak ešte niečo vidno tak ešte raz korektor a rozotriem do stratena.a takto si to zároven preliečim aj zakrijem
kup si v lekarni acnecolor, su dva druhy , ja mam ten bledši a to si daj len na vyražku pod make-up, acnecolor vyražky vysušuje ,tak si to nedavaj na celu tvar a dobre kryje
zalezi aj od make-upu...ja som tiez mala problemy s aknem...sice este mam,ale uz nie tak intezivne....ale aj tak stale pouzivam make-up maybeline silk touch....ma velmi dobru kryciu schopnost...teraz som zacala chodit aj do solarka a to mi aj trochu pomohlo...konecne mozem vyjst na ulicu aj bez make-upu lebo na tvari mam uz iba take male cervene fliacky,ktore ani velmi nevidno....sorry,ak som trochu odbocila od temy
Nanes si normalne make-up a potom korektorom, ako napisala moncika. Dobry je aj aknecolor. Na zaver jemne prepudruj.