Ako zakryt akne

damian

Akne sa nelieci akupunkturou (hoci ta na to ma samozrejme vplyv). Treba protikvasinkovu dietu (vid badatel.sk), probiotika, zinok, vitamin C, enzymy, treba pit 2 a pol litra cistej nesytenej vody denne + matovy, zihlavovy, echinaceovy caj. Dobre je jest cesnak, chilli papriku, zazvor.

jajka

fialocka..jeej diky..pouzivam dermacol teen na aknee...aa mam odtien 2..aa ten jee uz tmavsii..cizee kupim si aj jednotku potom:)dakujeem

fialocka

ja mam z make-upu vzdy 2 odtiene, jeden svetlejsi na zimu a tmavsi na leto, ked treba tak ich zmiesam aby som dostala ten spravny odtien, ale skor pouzivam make- up o pol odtiena svetlejsi ako je plet, lepsie tak *zneviditelni* necistoty, potom kde treba dam korektor a nakoniec jemne prepudrujem o trosku tmavsim pudrom... a je to :)

milla

najlepsie prekryva korekcny make up dermablend od vichy cca 600sk ale vydrzi straasne dlho,alebo potom od dermacolu su kvalitne make upy za dobre ceny a tiez vysoko krycie,alebo antibakterialne na akne.len si treba vybrat

ewa

ja si najprv plet poriadne vyčistím pletovou vodou, dám si dobrý krémik s obsahom čajovníka alebo aloe vera čo mi leči vyrážky, na vyrážky si dám korektor tiež čo lieči vyrážky, potom make-up a nakoniec ak ešte niečo vidno tak ešte raz korektor a rozotriem do stratena.a takto si to zároven preliečim aj zakrijem

vilaamalka

kup si v lekarni acnecolor, su dva druhy , ja mam ten bledši a to si daj len na vyražku pod make-up, acnecolor vyražky vysušuje ,tak si to nedavaj na celu tvar a dobre kryje

karkulka

zalezi aj od make-upu...ja som tiez mala problemy s aknem...sice este mam,ale uz nie tak intezivne....ale aj tak stale pouzivam make-up maybeline silk touch....ma velmi dobru kryciu schopnost...teraz som zacala chodit aj do solarka a to mi aj trochu pomohlo...konecne mozem vyjst na ulicu aj bez make-upu lebo na tvari mam uz iba take male cervene fliacky,ktore ani velmi nevidno....sorry,ak som trochu odbocila od temy

poliewoocka

Nanes si normalne make-up a potom korektorom, ako napisala moncika. Dobry je aj aknecolor. Na zaver jemne prepudruj.