Masturbacia

moniqa87

lolekbolek, pre boha ziveho, vies aspon preco to tak ludia v minulosti hovorili? lebo vtedy mala vo vsetkom hlavne slovo cirkev a kedze podla cirkvi je to hriech, tak v tom chceli ludom zabranit tym, ze ich vystrasili, ze z toho oslepnu alebo podobne, sak rozmyslaj a davaj veci do suvislosti a nie tu koniny vypisujes...

lolekbolek

to lenulik: keby si trochu googlil/la zistis , ze v minulosti ludia hovori o tom ze kto zacne s masturbovanim oslepne alebo ohlupne neviem ako to plati teraz ale co sa tyka toho ochabnutia svalstva o tom som dakde pocul ale nezda sa mi to ludia myslite , ze je na tom daco pavdy?

holy man

Moze to byt ta slepota.Hned ti poviem aj ako.Budes tesne pred vyvrcholenim a od vzrusenia prizmuris resp.zavries oci. V navale vzrusenia nebudes vediet preco si stratil zrak..Bruhahaa, to co za kojotinu je?:-D...masturbacia=sex...ten a ten isty pocit...to by sme kazdy chodili slepy...mas sa este co ucit mucino :-D

lenulik:)

slepotu ?:O to je co za somarina?co to ma spolocne s masturbovanim?:Dnemylsim ze sposobuje nieco take.hygiena nadovsetko