Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na baby

zorett

Suhlasim zo Summer, vajicka oholit ak su moc zarastene a hore nechaj chlpky, nech ta ma baba kde skrabkat :) ked je to oholene cele, to mozme ist rovno do ZOO hladkat hada :))

marfuška anjelik

Ak je neoholený a má tam hustý porast,najmä na vajciach,je to nechutné.Vajcia oholiť,vrch pristrihnúť.Nech sa necítim pri tom ako v džungli a nech nejdú chlpy do úst. Úplne vyholený sa mi nepáči.

minnie mys

Suhlasim so Summer, presne vystihla moj nazor!
Uplne sa urcite nehol! Je to nechutne! Bud chlapom a nie nahou hadicou, ech :-/

hururu

tak ja potrebujem aby bol chlap oholeny lebo mne su tie chlpy nechutne.. aj tak viem ze sa neholia kazdy den ..dokelu ale baby musia byt vzdy....ason vacsina ..komu sa to chce stale.. a tie co sa neholia kazdy den tak tie maju urcite uz minimalne 2 rocny vztah...ale na zaciatku by to bol podla mna trapas ..ja chcem byt asi chlap :D:D:D

Summer_

No oholeny chlap je podla mna grc! Jak daka baba bleee... Mne sa najviac paci ked ma oholene "vajcia" a tam hore bud vobec alebo len trosku pristrihnute... No ze dohola to mi pride nechutne, priteplene atd... Ked mam chlapa pri sebe, chcem aby tak na mna aj posobil... Radsej sa nehol vobec ako uplne...
Ale to je len moj nazor, a 100ludi 100chuti :)) alebo sa zariad podla priatelky ak nejaku mas, nech sa pacis jej :)

čongo bongo

no tak pokial sa umyva je to uplne jedno..ako sac mu to paci..je vela podstatnejsichveci..ako holenie..tam doel:Dach:D