viem ze to sem nepatri,no potrebujem poradit v jednej veci:zaplatilasom sek a zistilasom doma ze som zabudla vziat ustrizok z okienka!ked som sa vratila,posta bola zavreta,dalsi den som nestihla, no a ked som dalsi dosla, tvrdili ze nic tam nenasli-ziaden ustrizok.balasom sa ze platba nenabehne,tak som opakovane telefonovala a ubezpecovalima,ze trva aj vyse mesiaca kym nabehne. no uz je to mesiac a pol a nic a ze teda uz to asi nenabehne no a ja ten ustrizok na 2000sk nemam a nechce sa mi to 2x platit ked som zaplatila!!! neviete co robit?lebo sa obavam,ze to ta pani stopila-stornovala a ustrizok znicila ked som ho nevzala,nemam ziaden doklad a tvrdilami ze som ho tam nenechala...mozem daco spravit,ci nemam sancu? dik za reakcie
potrebujem poradit-sek,POSTA
Mozes sa len poucit resp. dufat, ze platba este predsa len nabehne. Je cas dovoleniek a vsetko moze ist pomalsie. Zisti si, ako dlho mozu cakat na tvoju pripadnu uhradu aby ta nepenalizovali. Ak sa cas naplni tak sumu musis znova uhradit. Ak vo firme nabehne aj ta stara platba, oni ti jednu uhradu vratia, lebo by im to nesedelo uctovne
nestresuj, kazda platba je zaregistrovana pod podacim cislom. Ked su na poste take neochotne, normalne sa dozaduj veducej a povedz jej, ze si vtedy a vtedy platila taku a taku sumu, MUSIA TI TO DOHLADAT. A platba cez postu trva cca tyzden, to znamena ze po tyzdni by mala byt pripisana na ucet (na ktory si platila)