mam 24 rokov, priatelka 42, a chceli by sme sexovat, ma niekto skusenosti so zenou nad 40? (moja najstarsia mala iba 27) ako je to s menopauzou? ma to nejaky vplyv na sex? ak je po nej, moze este otehotniet? (to nechceme) na co si mam davat pozor, a na co ona?
sex so starsou
menopauza je výhoda,pri ktorej sa neotehotnie,žena si všetko vraj lepšie vychutná pri sexe,takže je to lepšie a uvoľnenejšie,bez starostí...
Myslim, ze tvoja priatelka vie ako sa chranit proti nechcenemu tehotenstvu, ma na to predsa vek.
vdaka baby za rady... :) pekny den vsetkym
cest vynimkam, u nas aj viacere kamosky to mali ako ich mamy´. priblizne vek,aj dlzka a intenzita.ale zavisi aj od inych faktorov..zdrav.stav,strava..ale ta dedicnost tiez prispeje.
Nemyslim si ze v menzese plati take pravidlo,moja mama ho mala az ako 16 rocna a moja sestra uz 11 a pol rocna a ja 13 rocna.
je to inividualne,kazdej to zacina v inom case.niektora moze po 40, ina po 50.mozno aj v tomto plati pravidlo ako v menzese: aka matka taka Katka.
Ta neviem moja mama ma 50 a stale neni v prechode :-)) ale jasne nepytaj sa jej lebo by ju to mohlo urazit.
tak kedy ju mavaju (mavate)? myslim ze uz okolo 42 to zacina, nie? inak to som sa jej este nepytal... ani nebudem, zrazu by si pripadala starsia... :-D
Je este relativne mlada na to aby mala menopauzu.
tak ti potom drzim prsty aby si bol s nou stastnucky:-)))