Trapas? semmeniky..

Príspevok v téme: Trapas? semmeniky..
luk.as.ko

v piatok som na nete nasiel reklamu ze si treba davat pozor na rakovinu semmenikov, tak som si prehmatal gule a nasiel som hrcku, tak som sa bal ze nador .som ani spat nemohol od strachu, dnes rano som siel ku obvodnemu... a pred sestrickou mi ohmatal gule a poslal ma k urologovi, tam som sedel medzi babkami a potom v ambulancii mi urolog ohmataval gule pred sestrickov a natrel mi ich potom dakym lubrikantom a takym pristrujom mi behal po guliach.. ultrazvuk,, no a po minute mi povie: NIc! mozte ist domov vsetko v poriadku

MYSLITE ZE BY SA MOHOL ZMYLIL , ja tamtu hrcku stale citim, uz sa nebojim ale je mi to blbe... no v dectve som bol operovany na daku chorobu ze som mal jeden semmenik kdesi hore od mieska...

cojawem

Keby ze mas rakovinu ta hrcka je dost tvrda a dost boli ked to mierne stlacis ;) a vela masturbuj aby si predosiel rakovine prostaty ;) ale neprehanaj :D

DESmodka

lukasko na tom nic nie je.. aj kamarat si nasiel hrcku a bola to rakovina... ale jeho to aj bolelo... ked si si neni isty tak chod k inemu, nemusis sa nicoho hambit... ide ti len o zdravie... drzim palce!!

nicoleta

... ked ti povedal že nič tak je to v poriadku podľa mňa .. a keď máš nejaké ešte obavy tak choj k inému... ked ti to je príjemne aby ti to tam ohmatávali ..:))))))))))))))))))