suu sojove rezy zdrave??lebo ja ich hlcem jak nenazrata strasne mi chutia a vzdy ked mam chut na sladke tak siahnem potom..podla mna je to lepsie ako nejaku cokkoladu ziest..ako to vidite vy??
je to velmi kaloricke,alebo zdrave??
Sojove rezy
ewita - no to aj ja mam rada pepsi,colu, ale krotim sa, ale niekedy pijem aj týžden a potom nepijem par mesiacov, ale ked skocim raz za cas do fastfoodu bez coly by to nebolo ono, musi byt :)
aj ja mam rada, ale je to cisty kaloricky sacharid, raz za 2 týždne, alebo mesiac si kupim, ked mam chut
sašenkaa, podľa mňa je zdravšie si dať tmavú čokoládu ako sójovú tyčinku. Tmavá čokoláda obsahuje flavonoidy, ktoré pomáhajú zachovať zdravé cievy. Okrem toho hneď dodá energiu a zlepší náladu. Ale z mierou treba jesť aj čokoládu, kvôli kalóriam. Pokiaľ ti však sójová tyčinka chutí, tak si ju daj.
jajka cola light namiesto cukru obsahuje aspartam, ziadne ecko...Cierny caj zanasa zuby. Cely zivot pijem bublinkovu mineralku a nemam s tym problem...
palino, ved to sa ti nestane nic zle za dva roky...Ani porazku nikto nedostane o dva roky preto, ze fajci alebo je mastne...Ide o to, aby bol v 50 tke clovek este fit...Vtedy sa to ukaze.
sojove rezy nie su strasne sladke :-O,praveze naopak!
sojove rezy su strasne sladke ale tak ked niekomu chutia tak su snad lepsie ako kilo cokolady. mne nerobia dobre tak ich nejem.
cola obsahuje kofein, vela cukru, odvodnuje- kvoli kofeinu, pribera sa z nej- kvoli cukru, light sa neodporuca tiez pit, lebo miesto cukru ti tam daju kopec e-ciek. naco to vlastne pit? a este su tam aj bublinky, tie su tiez skodlive. a to s tym cistenim sifonov je pravda. a tiez citim hned ako sa napijem, ako mi to na zuboch skodi, teda odvapnuje. ked chcete byt zdravi tak pite cistu vodu alebo nesladene caje, najlepsi je zeleny, cierny aj ovocne su fajn. a bylinkove caje a mineralky opatrne, striedat.