Dlhodobo mám problém s kútikmi, asi 2.mesiac, chodim ku koznej vyskusal som Bactroban, Fucidin a Belogent(z ktoreho sa mi urobili pluzgieriky).Zlepsenie bolo ale uz to stagnuje a pouzivam Fucidin a ucinok citim iba ked mam nim natrete kutiky...bol som ohladom toho aj na ORL a zubarke, vsetko bolo ok, potom na imunologii,kde mi zistili znizenu imunitu,kedze som aj alergik..zacal som brat Isoprinosine,ucinok zatial ziadny,ale ani necakam tak skoro kedze je to liecba na 3mesiace...ale uz som z toho pomaly zufaly...ale mam pocit,ze ked som psichycky dobra natom,tak aj kutiky sa lepsia..moze to byt aj nieco so psychikou?....dakujem.
Kútiky..dhodobé
Zdravim dakujem za odpovede, maz z ucha som uz skusal, davnejsie mi to pomahalo ale pri tomto to uz nepomaha..ani chudokrvny som neni..stery z kutikom mi nebolo robene,najblizsie kd pojdem na kontrol koznej tak ju poprosim....
zaujimave,ze mne sa kutiky robia len vtedy ked po niekom pijem vodu z pohara...a ked uz ich mam tak pomaha maz z ucha...
Dcera mala dlhodobe problemy s bolestivymi kútikmi. Vyliecila sa z anemie a prestali byt problemy s kutikmi.
niekedy nie su kutiky sposobene bakteriami ale plesnami,skusil si candibene alebo imazol plus? robili ti stery z tych kutikov a kultivaciu so stanovenim citlivoti? ak nie, poziadaj lekara, najlepsie kozneho.
no, ak si to potriet propolisovou tinkturou, dostanes v lekarni, malo by to odist....inak, pozri si boky jazyka a dasna na boku v ustach zvnutra, ci tam nemas take biele "mapy" , iba take male biele flaky,
ak ano, tvoj problem su kvasinky.....
Mysli si čo chceš, nepremýšľaj nad tým, čo ti napíšem, len to skús. Potri si kútik "mazom z ucha" 100 % výsledok. Za vyskúšanie nič nedáš.