Mam jej to povedat?

agina

ked sioholi nohy, je to uplne OK, takisto aj pod pazuchami.Si predstav keby si obliekla tricko na ramienka a pod pazuchami chlpy....je to neesteticke.Pokial si neoholi hlavu, tak je to absolutne v poriadku.

marioo

no ona sa modou nejako nikdy neriadila.Mozno ma teraz nejake obdobie alebo cosi take.Vcera mi to vadilo a trosku ma to stvalo ale vyspal som sa s toho a snad bude vsetko ok.

jjaaaaj

svetovy trend vo vyspelom svete je holit si nohy. nechaj to tak. tebe sa to sice nepaci, ale na druhej strane nie si len ty, ale je jej okolie. A ty ju povacsine budu odsudzovat, usmievat sa a pod. Zijem v CA a tu som fakt nevidela zenu s neoholenymi nohami a podpazusim. ostatne partie neriesim.
Ber to tak, ze sa to stalo, nic jej nehovor . Mozno jej mozes povedat, ze to kvoli tebe nemuselo byt ( s humorom). Ale ona to nerobila kvoli tebe ale aj kvoli okolitemu svetu.
Je to proste nieco ako trend a moda.

palicka

Lebo mne tam vzadsie to neslo nejako po masle. Tam pri pyskoch a pri vchode do posvy a tak,proste chapes :-P. A potom ma to dost pichalo. Ja neviem, hotove trapenie, ktore mi nestalo za to, bo ma vsetko svrbelo a pichalo :-P. No celu si ju holit urcite nechcem lebo sa mi to fakt nelubi, ale nejaky ostrejsi dizajn by si to mozno do buducna prialo, xi. A diky za odpovede! :-)

gela

Drina :-DD Nie, to ide akosi samo. Holim si to kazdy den pre istotu :-) Je to rutina, ked sa sprchujem, nanesiem si tam penu na holenie alebo zo sprchaca, a holim proti smeru rastu chlpkov, vzadsie si moc casto neholim, lebo tam ma to potom svrbi a je to komplikovane. Robim to v stoji a trva to cca pol minuty aj menej :-) Ale je pravda ze niektorym babam sa to na druhy den brutal zapaluje, mavaju take bolave vriedky, ja tu smolu nemam.

gela

A co ak zistis ze je vyholena v int. partiach? Bude ti to vadit? Podla mna sa ti chce pacit viac, si uvedomila ze ta nechce stratit a zistuje ze aj fyzicky vzhlad zohrava dolezitu rolu :-)

palicka

Gela, no ja som si ju oholila iba 1x celu, a bolo mi to VELMI divne, ale mozno iba sila zvyku, neviem. Ale uz o dva dni to pichalo ako strnisko, ja nechapem ako si holite, to kazdy druhy den, ci ako? A holilo sa mi to dost tazko...najma tam vzadsie kam nevidim. Teda fakt drina, ved hovorim. Ale mohla by si mi povedat ako na to, pre pripad do buducna,xi :-)

marioo

Podpazusie si holi.Imtimne miesta neviem,pretoze sex sme nemali a na kupaliska nechodime.Tie chlpky mala naozaj velmi jemne a riedke.Trosku zmenila aj oblecenie.Teraz sa oblieka tak vyzivavejsie by som povedal.

minnie mys

Ja si myslim ze pri zene je to pekne ked sa holi...Milujem svoje hladucke nozicky :D. A tebe sa vazne paci taka ako je? Inak to sa ceni! Ale to asi ta dotycna nema moc chlpkov a predpokladam ze svetle, ci nie? No ked myslis, tak sa jej na to spytaj, neviem kolko mate rokov, ale mozno dorastla do obdobia ked jej na tom zalezi, a tak je to aj spravne. Teda nozky, podpazusie a okolie bikin upravene vypada pekne :). No uplne holenie intimnych casti sa mi nepaci moc, radsej upravit. A chlap sa mi paci tak ako je :). Je to na nich sexi :). Oholeni chlapi su mi odpudzujuci, najma na intimnych miestach, ale to je pre kazdeho inak. Ale mne sa to fakt nepaci, prehanat netreba!