Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Katya

Eldika

Ahojte heh ja len druhu tabletku beriem.predtym som pol roka brala Yaz...Neviete kolko musím vybrať tabletky aby som bola chranena pred otehotnením???9-10?

antimka

ahojte! takze katyu uzivam uz druhy mesiac a mam s nou presne opacny problem, som podrazdena mam zmeny nalad,a prsia mi neporastli vobec, ja viem ze to je este malo a ze teli si zvykne, len neviem dokedy

nanuša

Dakujem za odpoved..ja viem,možno sa to tebe zdá že to bola hlúpa otázka.. ale neviem trochu ma naplašila kamoška a tak som radšej napísala sem.. dakujem ozaj si mi pomohla..papa

aluska

nanusa preboha ved to neotehotnies pri ziadnej antikoncepcii pocas 7 dnovej pauzy...si myslis ze kazda antika ma inu ucinnost?na to si jak dosla?

nanuša

ahojte prosím vás myslíte že pri užívaní katye neotehotniem pri 7 dnovej pauze užívaní antikoncepcie?..máte s tým skúsenost?..dakujem vopred..pretože toto je moja prvá antikoncepcia a mám strach..

katka2424

ahojte...mozem vam povedat ze katyu uzivam pomali rok a zatial nemam s nou zle skusenosti..myslim si ze je to spolahliva antikoncepcia...som snou spokojna,,papap

jaaa

Ja mám s katyou len tie najlepšie skúsenosti, nemám takú chuť jesť ako pri iných antikoncepciach, nie som taká podráždená, mám oveľa lepšiu pleť a oooooveľa väčšie prsia. Katzy už nevymením