ahojte, som so sebou vcelku spokojna, az na nazov temy :D mam 20 rokov, 58kg, 88-63-100(!!!) a nie je to iba sirokou panvou :( prakticky s celym svojim telom som spokojna, jasne ze by sa pridali napr dlhsie nohy, alebo menej kruhov pod ocami :D ale vo svojich 20. rokoch, mam ochabnuty mlandravy a podla mna dost velky zadok.. idealna kalkulacka povedala, ze na obvod pasu by som mala mat zadok 92cm.. mne by ich stacilo aj 94 :D ale nie 100:( da sa s tym nieco robit? (p.s. som typ hrusky.. vsetko sa mi lepi na riť :( aj ked nemam problem s udrzanim hmotnosti.)
Ako vyformovat zadok?
www.novycasprezeny.sk natukal do vyhladavaca cviky na zadok...a tam sa ti ukazu clanky a cviky na spevnenie zadku...
este som zabudla povedat ze mam svalnate stehna.. teda riadny kvadriceps.. cize nejake drepy atd mi nepomahaju :( lebo mi zvacsuju zasa svalovu hmotu na stehnach ktorej mam az az.. napr co boli miuly rok moderne take kratke rifle tesne nad kolena.. pre mna nemyslitelne lebo mi akurat vidiet hrcu ako vzpieracovi :D korcule mam a jazdim velmi rada, ale co z toho ked uz druhy tyzden vkuse prsi? :(
zeby cvicit???
Ja mam ten istý problém,lenže ja mam výšku 154 a 58 kg,boky mam 98 alebo 102...hruška ako hrom..skúšala som pred pár rokmi po pôrode mrtve tahy a drepy,vtedy mi to pomohlo.Ale to som makala.Ako motivaciu som si dnes kupila čas.Muscle&fitness,tak skusim,ale neviem či budem mať taku vôlu,ako kedysi