Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dcera chce ostat v cudzine natrvalo

jahodka123

A nehovorte mi, nech idem teda tam, lebo neviem nemčinu absolútne, anglinu o zlom krky a ešte ma tu zopár vecí drží, prečo nemôžem ísť. Ja len tak aby ste nefrflali :DDD

jahodka123

Kludne stačí ísť aj do rakúska alebo do nemecka. šak čo mam ja robotu, tak na moju pozíciu v AT a v DE majú minimálny plat 4x väčší jak ja ! to je choré...

jankaaaaaaaaa

presne tak. dala som to len ako priklad.. ze uz ked 1% slovakov zije v inej konkretnej krajine a nepocitam kolko % zije inde po celom svete.. tak natom nieco len bude

jahodka123

Asi sa dam namalovať na hnedo a pojdem si pýtať sociálne dávky a byt zadarmo, šak inak to tu ani nefunguje... A že potom z ktorej strany je ten rasizmus ??? Nič, podpáliť celý parlament a nech tam idú vládnuť obyčajní ludia...

jankaaaaaaaaa

jahodka: presne to som tu pisala dnes ze proste tu sa osamostanit neda nijak raz! tu sa neda nic usetrit na byvanie, a ked chcem ist do podnajmu tak 3/4 vyplaty budem platit len najomne ..a koze wtf??? alebo sa mam akoze zadlzit na hypoteku na 40 rokov ? toto je co za zivot... tu sa maju dobre len taki, ktori kradnu, a zarabaju nelegalnou cinnoustou..
treba odist..

jahodka123

Teraz som sa tak navnadila, že normlane asi nahovorím fotrovcov, nech predajú barák a šeci sa zbalíme a pojdeme do prdele. Pre mňa za mňa aj na nejaký ostrov. Celý deň budeme chytať ryby, zbierať kokosy a opalovať sa. Prípadne hrať človeče nehnevaj sa :DDDD

xy:)

no dievcata, ja to stale hovorim, kto ma vsetko v hlave naporiadku zbali kufor a ide prec, pretoze co sa tu deje, uz neni normalne.

jahodka123

Ako fakt... tu táto eknomika, to je des. Všetko sa len zdražuje a platy hore nejdu. Tu sa už teraz nedá žiť, nieto o pár rokov. Ja sa nemôžem ani osamostatniť, lebo by som sa neuživila a to ma tak sere, že si to nevieš ani predstaviať. Nechcem ani vedieť, čo bude ďalej...