ja neviem co je so mnou.Proste chcem vyf4jcit mojho kamarata ale on je hetero.myslite si ze by si nechal spravit fajku odo mna??alebo ci vseobecne sa nechavaju heteraci fajcit od chalanou??dakujem
Chcem sex s najlepsim kamaratom - som gay?
Ahoj,
ja si osobne myslim, ze super cistych hetero je malo.
Ak chcete dajte facebook a zastavte sa a mozeme neco podniknut
ahojte mam 15 a aj ja by som vyfajal chalana alebo hoci čo čo by chcel :) :(
Mam 16 a som gay a strašne bi som chcel vyfajčiť nejakému dospelému chlapovi v mojom meste ale ako nato prosím poradte.
Tiež neviem čo robiť,priťahujú ma pekný chalani a raz by som chcel vyfajčiť najlepšieho kamaráta,vždy sa ovládam ale neviem ako ďalej,škoda že všeci sú hetero.
Ja som bi a povedal som to najlepsiemu kamosovi stou fajkou... necakane :-D odmietol ale sme vpohode :-D a ver mi pokial ste fakt dobry kamosi tak prinajhorsiom ti povie nie ako u mna..... je to cisto HOP alebo TROP :-D
laurora, vies kolko zien som uz pocul povedat ze ked sa spolu 2 zeny vyspia este neznamena ze su bisexualky a citia sa ciste hetero. tak preco by to nemohlo platit aj u chlapov?
Nech mi nikto nehovori, ze ked sa chlap necha vyfajcnit alebo vyfajci ineho chlapa, tak je cisty heterak :) Fuuj, zle mi z takych chlapov uplne...
čau tiež mám problém chcem sex s nejakým chalanom aj fájku s najlepším kamošom nebo koho vidím z okolia nemám šancu majú babu a sú čisto heteráci ale sú strašne sexy a sú velmi pekný a tiež to mám ťažké chcem sa uvolniť a vychutnať si ten nádherný pocit aspoň raz
ahoj cucko toho mojho by som ti ponukol