Chcem sex s najlepsim kamaratom - som gay?

ABCD10

Mam 16 a som gay a strašne bi som chcel vyfajčiť nejakému dospelému chlapovi v mojom meste ale ako nato prosím poradte.

dado222

Tiež neviem čo robiť,priťahujú ma pekný chalani a raz by som chcel vyfajčiť najlepšieho kamaráta,vždy sa ovládam ale neviem ako ďalej,škoda že všeci sú hetero.

AnDrEwKo 364

Ja som bi a povedal som to najlepsiemu kamosovi stou fajkou... necakane :-D odmietol ale sme vpohode :-D a ver mi pokial ste fakt dobry kamosi tak prinajhorsiom ti povie nie ako u mna..... je to cisto HOP alebo TROP :-D

tak...

laurora, vies kolko zien som uz pocul povedat ze ked sa spolu 2 zeny vyspia este neznamena ze su bisexualky a citia sa ciste hetero. tak preco by to nemohlo platit aj u chlapov?

laurora

Nech mi nikto nehovori, ze ked sa chlap necha vyfajcnit alebo vyfajci ineho chlapa, tak je cisty heterak :) Fuuj, zle mi z takych chlapov uplne...

alexandro

čau tiež mám problém chcem sex s nejakým chalanom aj fájku s najlepším kamošom nebo koho vidím z okolia nemám šancu majú babu a sú čisto heteráci ale sú strašne sexy a sú velmi pekný a tiež to mám ťažké chcem sa uvolniť a vychutnať si ten nádherný pocit aspoň raz