Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kde hladat muza

vecernica

net.Poznam 5 manzelstiev z netu.Tie kamosky mali medzi 35-45 rokov co sa takto zoznamili na azete ci partneroch.ja mam z tade vynikajuce skusenosti aj zle ,ale vecinou velmi zaujmave.Bola som 20-30x za rok na rande a pislala som si asi s 180 muzmi.Ked ma dotycny nebavil, a nebola tam iskra tak rande trvalo 30 min- dopitie jedneho piva. Mala som za dva roky 5 vztahov,,asi dvojmesacnych skumala som dotycneho povahu ci to zvladnem s nim.ci sa k sebe hodime atd...a nechala som ich, lebo sa mi to nepozdavalo..Momentalne zijem jednym z netu s ktorym som sa zoznamila nahodou nie cez zoznamku .ale cez net ale pre to ze sa mi pokazil pocitac.Byvame spolu 3 roky a asi sa vydam ,stale ma nahovara, aby om mu neusla,,ale mne sa prave naopak do vydaja nechce paci sa mi byt slobodna a hoci mam 39 a susedia si mysli neviem co ,ale je mi to ukradnute..Inak si myslim ze na hladanie muza v provom rade treba cas ,,pevne nervy a vela vela volneho casu a trpezlivosti,, treba ho hladat ako mravca v sene:}On vam pred bytom nezazvoni ako princ na bielom koni.Mnohe zoznamenia boli aj teke ze som dotycneho oslovila napr na vernisazi,,Nevidim problem v tom zoznamit sa,ale v tom ci sa k sebe hodite a vydrzat denne spolu 24 hodin a prestat hadky a vsednost.udrzat vasnivy- priatelsky- harmonicky vztah je o moc tazsie ako najst chlapa. net + kulturne podujatia + nahoda ktorej treba dopomoct aktivne.Hlavne hladat ,,to si chcete hladat v 50 ?? radsej teraz nie? tak nebyt lenive a dat to na prve miesto.denne netovat s muzmi na frach aspon hodinu..ono sa nieco najde a nie len asocial. TReba verit.

milovnik zeleniny

taki muzi uz k dispozicii nie su

bud su zenati, alebo maju zien po krk a nemaju zaujem o hlbsi vztah s nimi

kamoska

ja mám 43 a tiež chlapa nikde....a tí čo sú voľní, tak sú voľní preto, že sú nevzdelaní, alkoholici, potrebujú požičať peniaze, lebo nič nemajú, nemajú byt a potrebujú niekde bývať....atď. A každá žena v mojom veku už má vyššie nároky na chlapa a vie , že takéto existencie si nie je potrebné zavesiť na krk....

wera _

ahoj. pozri si prispevky v sekcii SEX, tema JE ZENATY? tam su take ženy ako ty. Aj ja mam 37 rokov a som slobodna. Asi som prepasla možnosť najsť si niekoho v mladosti. Vtedy som nechcela važnu znamosť a teraz si uvedomujem, že mi niekto chýba. ale kde ho najsť? som zabezpecena, mam dobru pracu, byt, auto, ale nikoho vedla seba. slobodných,dobrych a slušných a hlavne takých aby ma nevyužili je strašne malo. ale hlavne slobodnych, lebo všetci dobrý a sympat. muži su už ženatý. a tak sa v tej horeuvedenej teme nečudujem, ak si niekdo začne so ženatým a zamiluje sa. a my ani nemame kde hladat. na zabavy nechodí, inzeraty klamu, v praci sme len ženy. tak kde hladat?????

net

Mno, skus net...co ine...tu si na SR a nie v usa, kde sa ti aj normalni zreli chlapi premavaju po vonku a po puboch...tu natrafis mozno tak na sladucikov typu 15, 16 rokov... pokial nie si "pedofilka" tak nic pre teba :-D