Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

s nervami v koncoch

Príspevok v téme: s nervami v koncoch
boboak

caute vsetci...poradte mi prosim vas co mam robit s dcerkou ktorej je 11mes. (8290g/70cm)..od rano do vecera skoro nic nezje..rano ma kasu to spapa mozno 140ml a potom cez den horko tazko par lyzic polievky alebo nejaky krem...samozrejme mozno 1dcl mlieka(kravskeho)-co pila predtym len ako sucast krupice-a vecer mavala kasu ale aj to teraz odmieta..to trva uz asi 5 den...neviem co robit...prosimporadte

boboak

caute baby ja som rada ze vobec sa niekto na tuto temu chytil kedze je tu toho vela ale specifika su ine:)..a MSAJ vobec mi nevadi ze sa rozpisujes mna to praveze utesuje ked vidim ze v tom nie som sama...tak no zubky jej sice idu uz ma zas dva zubky vonku ... asi pred tyzdnom vykukli(ma ich uz6)ale ine som nespozorovala...mava sice aj trosku redsiu stolicu...neviem kolko pribrala ci nahodou aj nieco neschudla lebo vahu pre deti doma nemam...ona je teraz dost placliva...dnes rano sa normalne napapala uz som si zacinala mysliet ze bude papat normalne(ale nie)..okolo 11zjedla kremik...potom horko tazko riedku kasu o tretej a potom uz nic...teraz vecer vobec nechcela...vypila asi 40ml kase...lezie to poriadne na psychiku lebo ostatne deti co su v jej veku a nasom okoli papaju prikladne a "my" nic...pri lekarovi sa citim uz dost trapne lebo si mysli ze sa neviem o dieta postarat pritom nie su horucavy zeby jej nechutilo...cele dni prsi...fakt neviem co mam robit...dakujem za reakcie

msaj

ahojte pridávam odpoveď, keďže mám tiež s týmto skúsenosti
možno je idú zúbky a jednoducho jej nechutí, synovcovi trvalo týždeň toto nejedenie a okrem dvoch fliaš mlieka nezjedol nič, zub vyšiel a vrátil sa do normálu.
a keď vidím tie miery, moja staršia dcéra bola presne taká istá v tom veku a to sa narodila s váhou 3900g. tiež som mala problémy s jedením odjakživa , a teraz má 9 rokov, tancuje tri roky, má krásnu vyšportovanú postavu a nič jej nechýba. a teraz mám druhú 5mes. dcéru a tiež s problémami jeme, mlieko a fľašu odmieta úplne, žijeme iba na kaši a pudingoch, a banáne, a keď je vonku horko, nezje ani to minimum ako inokedy, doktor ma utešuje, pokiaľ je aktívna a tvári sa , že jej nič nie je , nemám stresovať, ona si proste berie toľko koľko potrebuje. som sa akosi rozkecala

[zruseny12]

presne,deti vedia kolko coho chcu,ale ked to bude trvat dlhsie a zacne ti aj chudnut atd.tak radsej skoc k lekarke...ale nemusi to byt nic vazne len teraz ma take obdobie...

vladhuš

ani môjmu malému sa nechce veľa papať,možno to je z tepla. Detičky mávajú takéto obobia. Skús si ypýtať niečov lekárni na podpru chuti do jedla. Myslím si že to je nejaký vitamín B. pá