oralny sex a traviace problemy

Príspevok v téme: oralny sex a traviace problemy
miska

Prosim vam, mam taky problem, ze po oralnom sexe, vlastne po prehltnuti spermii mi prestava pracovat zaludok, nebyva mi zle vzdy, ale stava sa to dost casto. Je to dost neprijemne, hlavne preto, ze to robim rada.Mate s tym niekto skusenosti alebo ako sa to da ovplyvnit, celkom by ma potesila nejaka rada od odbornika, preco mi to zaludok nechce spracovat.Dakujem zatial

miska

Urcite to nie je psychicke, to je uplne vylucene, ani to nie je preto, ze by mi to nechutilo.A priatel to chape, dokanca mi to uz ani nechce dovolit, co sa mne ale absolutne nepaci.Takze viem zistit, ake enzymy mi to chybaju a prijimat ich v nejakej potrave??Alebo nieco take...

PharmRamon

Zvláštny výraz: žalúdok prestáva pracovať.
Môžem ti len povedať čo sa deje po prehltnutí spermií.
Cez pažerák prechádzajú spermie do žalúdka kde začína trávenie pomocou tráviacich štiav obsahujúce veľké množstvo enzýmov, ktoré sa špecialzujú na daný typ látok. Kedže ejakulát je zložený z obrovského počtu látok od cukrov až po viac než cca 400 druhov bielkovín až po minerálne látky ako vápnik, horčíik, sodík....je potrebné aj patričné množstvo enzýmov, ktoré ejakulát unifikujú - potom s anepotrebné látky vylúčia a potrebné sa môžu absorbovať a využiť v metabolizme.
Ja si myslím že zle ti nemusí byť len z toho žeby ti to nechutilo alebo žeby si mala nejaký psychický blok, môže to závisiť aj od zloženia ejakulátu, napríklad veľmi kyslé pH alebo zásadité... nie vždy je totiž ejakulát taký ako by mal byť.
Taktieť to môže byť spôsobené nepsrávnou hygienou priateľovho pohlavného údu.
Asi toľko