prave sa mi skoncil 2,5 rocny vztah.som z toho totalne v prdeli.bolo to koli nevere mojej partnerky.chcem byt s nou velmi ale toto sa odpustit neda lebo to bolo po 2 krat uz.prosim dajte mi dake rady ako na nu zabudnut.najhorsie je to ze mame rovnaky okruh priatelov.uz ju nechcem vidiet.ale milujem ju najviac ako sa da.prosim poradte ako zabudnut.je to hrozne.
vztah-koniec
a nerozmyslal si nad tym,ze by sa jej dalo odpustit?vela chlapov to dokaze,co poznam.a ich vztah je este pevnejsi.no musi ona chciet a musi vediet,ze ta miluje.inak to nema cenu
Najhorsie je to ze ju budem strietat.a to nevydrzim ked ju budem vidiet a nebudem moct byt s nou
Ahoj 38484 ja Ti chcem poradiť daj do krabice všetky spoločne veci a hlavne veci od EX. Chod von s dobrým priateľom a vyrozprávaj sa isto sa Ti aspoň trošku uľavý. Vieš je to ťašké ale zvládneš to!
tak si skus planovat nejake aktivity! neviem ci chodis do prace, alebo skoly... stretavaj sa s novymi ludmi!
saskiia dakujem za radu,ale je to pre mna nieco strasne.boli sme spolu tak dlho a zrazu sa rano zobudis a zistis ze uz tvoja laska s tebou nechodi.je to hrozne.potrebujem zabudnut cim skor.som v koncoch
ahoj, neviem ako ti poradit zabudnut, hadam len ten cas je najlepsi liecitel,vsetko ukaze. No ale viem asi ako sa citis! moj ex, (sice sme boli spolu len nejake 4 mesiace), ale tak ma podviedol s jeho byvalou. najprv som bola z toho v soku a chcela som mu odpustit, potom som ho znenavidela, po case sme sa zase stretli, chcel sa ku mne vratit, aj ja som to mozno chcela, len to ta dovera by uz nikdy nebola taka ako predtym! tak nakoniec som s nim neni a teraz mam zlateho priatela s kt. sme uz vyse pol roka, dufam ze nam to vydrzi. a aj tebe prajem, aby si nasiel taku, kt. si bude vazit to co ma pri sebe-teba!