Ahojte viete mi poradiť niečo na krásne, lesklé, zdravé, husté vlasy? Dost mi padajú už dlhodobo,chodím po rôznych vyšetreniach ale nič nezaberá...a naviac ich mám úplne vysušené, krepovaté a zničené...ďakujem
vlasy
PRESTAN SI ICH FARBIT.!CASTE FARBENIE VLASOM SKODI!A AJ TO ZE SI SI ICH ZACALA FARBIT SKORO
tak ja som dnes bola u kožnej,predpísala mi vodičky na vlasy proti padaniu,uvidím či pomôžu,zajtra mi zoberie krv, a potom podla výsledkov naordinuje dalšie potrebné vyšetrenia
doplnok vyzivy specificky na vlasy je napr Mega Vitamins for Hair. Odporucal by som ho kombinovat s cajom z praslicky, lebo organicky viazany kremik(Silicone, Si) je tiez potrebny pre vlasy. Alebo cajom z listov zihlavy, aj ten obsahuje kremik.
skúšal niekto kúru na vlasy DERCOS od vichy,ak áno s akým výsledkom?
na vypadavanie vlasov je dobry Revalid (mam odskusane), pouziva sa napr. aj po chemoterapii, aby vlasy co najskor dorastli. ja mam sice vlasy pekne, ale velmi jemne a huste, a hennu som skusala len raz. vlasy sa mi po farbeni z toho tak zamotali, ze som ich potom vobec nemohla rozcesat ani tu hennu poriadne zmyt. takze ja mam s hennou skusenost velmi zlu. teraz pozivam na vlasy sadu gliss kur (teraz tu zltu, na stiepiace sa konceky), predtym som dlho pouzivala tu ruzovu na hodvabny lesk. obe su super, mne osobne vyhovuju a nemozem si ich vynachvalit. dobra je najma ta Gliss kur nezmyvatelna kura v spreji (rozprasovac), len netreba davat vela, aby neostali vlasy mastne. a na lesk je tiez dobre na konci umyvania oplachnut vlasy co najstudensou vodou :)
Pricin je mnoho, treba ist k dermatologovi - on urobi vsetky potrebne vysetrenia a navrhne terapiu. "Samoliecbou" sa iba pripravujes o kopu prachov a efekt praziadny...
henna je prirodna farba
čo je henna,šampon?,dík baby:-)