Mate niekto skusenosti s touto terapiou?
Regresna terapia
face of agony, bez urážky ale pri tvojich samovražedných úmysloch a depresiách by som o tejto možnosti ani neuvažovala. Vygoogluj, existuje veľa kníh...
Regresná terapia je cesta do minulých životov pomocou hypnózy. No v minulých životoch si mohla byť beštiálny a krutý vrah- to všetko uvidíš alebo i iné hrozné veci, ktoré by si dnes sama o sebe ani nepovedala. Duša je večná , hoci si to nepamätáme a tak to má byť, isté stopy z minulosti si nesieme, napr. ak niekto neznáša roláky- možno ho v minulom živote obesili, sú isté veci ktoré sú nám v tomto živote sympatické a niektorých sa bojíme alebo máme voči nim odpor a bezdôvodný- to sú stopy z minulých životov. Síce to hypnoterapeut- podotýkam vyštudovaný- s laikom alebo sami to rozhodne neskúšajte, práve preto, aby vás v nepríjemnej, bolestnej situácii dostal späť, pri regresnej terapii totiž znovu zažívate to čo v minulom živote, ak vás niekto zabil alebo upálil, cítite to na vlastnom tele, všetkú tú hrôzu a bolesť, z toho dôvodu to neodporúčam osobám ktoré majú problémy so svojou psychikou.
Ved sa prave snazim zistit nejake info:)
face of agony najprv si zisti informácie a regresnej terapii a potom pochopíš že tento "zážitok" je dosť silné kafe aj pre "normálnych" ľudí.
Chcela by som to vyskusat. Preco by to tito ludia nemali skusat? Ja chcem zistit nejake veci o sebe, na ktore neviem vedome prist.
Pre ľudí s duševnými problémami-depresia, úzkosť, schyzofrénia, samovražedné úmysly a osoby citlivé, neodporúčam. Na SR to robí iba jeden kvalifikovaný pán v Martine.