ahojte ...asi pred 3 dnami som mala pohlavný styk s priatelom ..trval asi len 3-4 minuty ,ani sa do mna nespravil nic...ale bolo to bez ochrany ..mozem byt aj tak tehotna? je to mozne? :( prosim poradte
:( može to byt možné ?
pusinka..mozem sa ta opytat kolko mas rokov? ale pravdu .....aa fakt si to mylsiss ze je to moznee?
niekto .....ja viem ze tych tem je tu strasne vela ..alee ja sa strasne bojim ..nikde pisu ze je to mozne inde zee ci som normalna a tak ...ale podla man je to tiez proti vede ked z neho nic nevyslo aby som bola v tom ..no musim pocakt
jaja prepac nerozumiem ti
ja len tak ze kazdu chvilu sem niekto pise ze ci otehotnel a na to moze spolahlivo odpovedat iba test ....
hmm ja som asi cely vikend spala s partnerom bez ochrany ale to mi uz naznacil ze dost a dokoncila som ho... a vzdy som dostala manzes par dni mi neskal 5-7 ale to bolo s toho ze som stresovala a este aj k tomu ze som prechladla no a inak vsetko v pohode som tu a necakam babo :)
najlepsie si je vybavit HAK
Je tam mala sanca,ze mozes ostat tehotna aj ked sa to teba neurobil..pre pokoj duse si urob tehotensky test
hmm take rady tu davas....(niekto) to ve
urob si test a nepytaj sa tu
ano;)
jaja mas rozum mozog alebo nieco podobne?
nie