ahojte.mam taky problem.uz pred mesiacom som zacala kychat velmi a soplit. ale to bolo aj 30 krat na den...po takom tyzdni..tyzdni a pol to ustupilo. no teraz poslednych par dni som zacala zase kaslat.vcera som bola u lekara a povedal mi, ze som to chytila od sestry( sestra je chora iba par dni, tak neviem no...).v noci mavam take zachvaty, na hrudi mam tlak velky. ako keby som tam mala zaťaž, nemozem sa nadychnut.stale je to okolo druhej, tretej v noci.a potom po takej hodine to prejde. som alergicka. poradte mi prosim, co mam robit, aby som sa v noci dokazala vyspat? nejaky recept domaci? uz naozaj nevladzem. vyzeram ako keby som stale v noci zurovala. zobudim sa nevyspata a s bolestou hlavy. pomoc:-(
co mi je? alergia? coo???
prekvapilo ma hlavne, ze ten doktor to zhodnotil iba tak, ze to mam od sestry...sestra pritom vobec taky kasel ani zachvaty nemala.asi sa objednam na to alergologicke.bojim sa uz...
bola som na vysetreniach uz dva krat.a nedali mi na to nic velmi.no..bola moznost, ze by som chodila na nejake injekcie, alebo take nieco..sla som na liecenie do Tatier.bola som tam dva krat. alergiu mi zistili ked som mala tak 8 rokov.preto ked kycham pocas roka, tak som s tym zmierena, ze to je alergia..ale toto sa mi zda teraz zvlastne, lebo som nikdy takto v noci nekaslala. bojim sa tej astmy:(
Ako vies, ze si alergicka???? Uz si bola na vysetreni??? A ked ano, nic ti na to nedali????
Čo máš robiť? - Objednať sa k alergológovi/imunológovi, čo najskôr pretože to ťažké dýchanie a tlak na hrudi, hmmm možno už u teba prepukla aj astma bronchiale následkom alergie.
Ja to typujem na roztoče, keďže je to najhoršie v noci, ale môže to byť aj iná možnosť. Kožné a krvné testy ukážu.