cawte mam 14 a podla vas je dobry tento puder ? dobre udrzuje lesk pod kontrolou? alebo by ste mi poradili nieco ine ? mam rozsirene pory v T-zone a kde tu vyrazka ktoru si prekryjem korektorom . PROSIIMMM ,, HELP ME ....diki
MAYBELLINE "pure powder" a dalsia kozmetika
Ak máš póry je to len výsledok nečistej pleti, kt. potrebuje viac ako make - up špeciálnu starostlivosŤ. Každé ráno a večer si pleť dokladne umy, pouči pleťovú vodu a ošetri hydratačným krémom. Vyberaj si tie lepšie krémy a taký aký sa najviac hodí na tvoju pleť. Taktiež dodržuj pitný režim, jedz veľa ovocia, málo sladkostí, nebuď v strese, vyhýbaj sa nadmernému slneniu, lebo aj to pomáha pleti, aby bola krajšia.
A čo sa make - upu týka, tka ja mám s maybelline veľmi dobré skúsennosti, takže vrelo odporúčam.
madison, ja mam CLEARASIL a ten mozno skor zozenies niekde na Slovensku a je tiez velmi vyborny, odskusane, mala som tiez cistiaci gel a fakt vyborny, mala som hroznu mastnu plet, ale fakt ak mas nejaky problem s obcasnou vyrazkou, ries to antibakterialnymi tycinkami, teraz su aj take, ze ti to aj prekryju, na puder mas podla mna este cas, fakt ostali kamoske po tom jazvy, co sa jej to tak zanasalo, radsej zainvestuj do cistiacej kozmetiky, ved su aj servitky specialne urcene na zmatnenie mastnej pokozky pocas dna, ktore mozes mat stale pri sebe, neskor sa ti to trosku zmierni, uvidis a budes spokojna, aku mas tvar..ako sa teraz pudrovat a potom budes na to doplacat dlho-dlho.. vela stastia
to je moja starostlivost rano a no viete kde sa asi moze PREDAVAT ....AVEENO...???? napr.v DMDROGERIE MARKT? ci nie?
RANO :1. oplachnem si plet vlaznou vodou a utriem
2.pouzijem plet.vodu ABCOSMETICS YOUNG care
3.cistiaci gel na tvar neutrogena a oplachnem vlaznou vodou
4. este raz oplachnem vodou s troskou octu (lebo mam mastnu plet v T-zone) 5. dam si plet.krem Yves Rocher Bio specific 6. puder
diki moc moc ... ale ked tak pisete ze puder je horsi ako make up .. tak asi zainvestujem radsej do cistiacich pripravkov na tvar najlepsie od neutrogeny budem sa snazit hladat ... mam od neutrogeny cistiaci gel na tvar a je UZASNY ale mam ho z ameriky a tu take nedostat ...
veelmi dobry puder je od manhatanu...je antibakteriálny určeny aj pre potreby aknoznej pleti...
dobry puder je od Rimmelu Stay Matte mam najradsej ten transparentny 001 myslim
no ja by som radsej pouzivala puder.Dobre vysusuje a lepsie zakryje od penoveho,alebo ineho make-upu.Rozhodne sa z neho neleskne cela tvar.Tak ale je to kazdho osobna vec ci sa chce trosku lesknut alebo byt zmatnenym.