Ako spite?

Príspevok v téme: Ako spite?
Summer_

Ahojte...
Mam na vas taku otazku. Ide o to, ze mam priatela s ktorym zatial nebyvam /ale planujeme to/ no obcas prespi u mna. No a ja by som sa najradsej celu noc k nemu tulila, no on si vzdy lahne ku mne chrbtom. Viem, ze ma miluje a ze to nema nic s tym a ked som sa ho na to pytala, povedal, ze ma jednoducho lahky spanok a vsetko ho prebudi. A ja som zase taka, ze rozpravam zo sna, stale sa mrvym, a obac v noci vraj aj neustale hybem rukou a ak ho drzim, tak ho tym prebudim a podobne. Takze v tom ho chapem, len vzdy zavidim ked mi kamaratka povie, ako sa v noci s priatelom k sebe tulia a ze by im stacila aj uplne mala postel. No neviem, ci by som sa o tom este mala s mojim priatelom porozpravat a skusit, ci by to nezmenil, alebo to radsej nemam pokusat, ale pochopit ho v tom...?
Dufam ze sa vam to nebude zdat ako uplna hlupost, mna to proste tak vnutorne hneva :( ale inak som s nim po kazdej stranke stastna a obaja to myslime vazne a navzdy... dakujem za odpovede

saskiia

no my ako sme zacali spolu spavat v noci, tak to bolo nieco hrozne, obaja sme sa nevyspali, stale nas to tahalo sa k sebe tulit a tak... postupom casu sme si zvykli spat vedla seba a ked sa on otoci chrbtom ja ho zo zadu skrabkam po chrbte, alebo on mna... ja to skrabkanie proste milujem a tak zaspim jak babo... a nakazila som aj jeho :D Summer_ nema ta to preco vnutorne hnevat... to si musite len zvyknut! prajem prijemne noci :D

janina3456

mi dosť často hajáme práve tak, že ja objímam jeho. že on sa otočí chrbtom a ja sa zozadu k nemu pritúlim. ja zaspím takmer v hocijakej polohe, mne to problém nerobí ale jemu hej. tak preto on sa uloží ako je jemu dobre a ja sa nejako už pritúlim. a vôbec mi to nevadí že nespíme ako v telenovelách hehe

kostlivec

summer, presne viem o com hovoris :) to iste hnevalo aj mna. priatel sa prevalil na bok, chrbtom mne, ze on vie zaspat len na lavom boku, a darmo som fnukala, ze nech sa otoci ku mne. vzdy sme zaspavali tak, ze ja som ho objala zo zadu (lebo samozrejme on si ma tam este aj pritiahol, drzost :) ). ked som to povedala kamoske totalne ma vysmiala :)) no ale v podstate maju tuto ludkovia rpavdu, lebo spanok je dolezitz, treba sa dobre vyspat a to sa velmi neda, ked ste na seba nalepeny. cest vynimkam. :)

mmmm123

my spime tiez tak, ze zaspavame v objati, ale ked uz ideme naozaj spat, dame si boztek na dobru noc a kazdy sa odkotula na svoju polku a je to tak fajn, bo nacapeni na sebe...akoze teraz v lete ked je mi teplo samej so sebou, by som ani nechcela aby sa na mna tlacil...

mnoa a nad ranom ked sa prebudzame, zazvoni budik, pritulime sa k sebe na desat minutiek zasa, ja mam dobry pocit z toho ze ho citim pri sebe a potom vstavam s usmevom....

nepotrebujem ho ale stiskat celu noc

safa

ak sme spolu s priatelom, ze ostava on u nas,alebo ja u neho, tak zaspavame v objati, ale potom sa uz obaja neskor pobozkame na dobru nocku a spime ako nam vyhovuje... obaja by sme sa navzajom prebudili, takze spime sice pri sebe,ale nie sme na sebe nacapení... zo zaciatku som to chcela, ale ked sme sa chceli aj vyspat,zistila som , ze trosku vecer sa potulit a potom kazdy ako mu vyhovuje..takze moj nazor - nechaj to tak,nemy to zmysel, je zvyknuty na samostatny spanok

winter

Jezis summer, ty mas ale problemy...ako mozes nieco taketo niekomu vytykat??? Najma ked vies ako velmi ta lubi, a ze po kazdej stranke si sedite...takze nemozes povedat ze by to robil s pocitu chladu k tebe! Je to absurdne. Ak ti to tak velmi chyba, tak sa k sebe obcas pritulte, a ked uz teba alebo jeho bude chytat spanok sa proste hodite do "oddeleneho" pohodlia, hm?:-p
Mna toto napriklad este nikdy nenapadlo...neviem ci by si s nim chcela spat pritulena akoze pocas celej noci, ci pocas celeho toho daneho spanku, ale mno tak sme spolu nespali este ani my... Cudujem sa ti zeby si to zvladla, ked sa stale mrvis, to si potom ako ja, preto mi to na dlhsie ani nechyba...vsak sa rozvalim do pohodlia a je to :-D...a moj partner tak isto...neviem ci tvoj to robi hned po sulozi (?), ale vsak...no ja neviem...mne by to neprekazalo urcite, ale ked tebe tak velmi, tak snad vydrzi s tebou v objati par minut, a ostatne respektuj :-)