DARCEK PRE DRAHEHO-prosim pomoc(hlavne od vas,muzov)

Príspevok v téme: DARCEK PRE DRAHEHO-prosim pomoc(hlavne od vas,muzov)
sjella

Ahojte

moj drahy bude mat coskoro narodeniny a hladam nejaku inspiraciu. Najma od muzov :) Najradsej by som mu vyrobila nieco sama, alebo kupila nejaky crazy darcek, ale nejak mi tentokrat nic nenapada :(Bude mat 31 rokov, ma velmi rad auta, noze, naramkove hodinky atd.. Najnovsie ho zaujalo nejake GPSko :D tak mozno by sa dalo nieco vymysliet s mapami.. Uvitam kazdy napad, a ked dame hlavy dokopy, urcite nieco vymyslime :) Tak prosiiim napiste mi vase tipy. Dakujem velmi pekne

mirka 23

No keď už niečo okolo áut, tak potom malý model nejakého auta. Ja kupujem ocovi také starodávne a teší sa z toho jak malé decko :D
Ale frajerovi by som kúpila niečo na oblečenie, lebo ten môj si sám nekúpi. Nejaké značkové tričko ak chceš niečo praktické.
Alebo vašu spoločnú fotku daj do pekného rámčeka, alebo ju daj zväčšiť, alebo niečo v tom zmysle. (Niektoré baby sa dávali nafotiť nahé pre svojho drahého :))

sjella

no jo... lenze ten moj ani velmi nekutiluje (od slova kutil :) ) lebo nema skoro vobec cas.. to je dalsi problem.. preto sa velmi neoplati kupovat nejake zalezitosti na auta, obrabanie bytu/domu... on auta pozera, skuma ake maju motory, vykon a tak, ale nehrabe sa v nich. keby mal na to cas, tak by sa, ale bohuzial ho nema.. skor som chcela nejaky symbolicky darcek.. ja nevieeeeeeeem :(