ahojte všetci prosím Vás pomôžte mi objasniť si nejaké záležitosti.A to mám priateľa sme spolu už vyše 2 rokov a už pol roka spolu bývame. Sex je dobrý len pre priateľa nie tak často ako by chcel.Inak ja mám 21 a on 27.Milujeme sa asi 3x do týždna. A včera mi oznámil že on si to robí aj sám. Co ma velmi naštvala začala som na neho kričať, ale on to považuje za normálne. Vy čo si myslíte je to normálne máte aj vy také skúsenosti???? prosím napíšte
Partner si to robí sám
boze dobry, ved si mlada, z ktorej si planety? kazdy chlap to robi aj ked ma partnerku, alebo manzelku, je to uplne prirodzene a nemala si mu za to nadavat, teraz sa s tebou nebude chciet normalne rozpravat o intymnych veciach lebo sa bude bat, ze zle zareagujes... zbytocne to riesis
vie o tom, niekedy ma dokonca pri tom pozoruje, potom sa prida a pomaha..;o) a nie, neciti sa kvoli tomu zle, mno mozno trosku, ale ja viem, ze mam nadstandardny apetit, jemu som to vysvetlila...vsetko je o vzajomnej komunikacii....
kedy dostane na to chut? mno...ty vues predvidat kedy na to dostanes chut? ja nie, jednoducho to pride....to sa neda povedat...
ci pri tom mysli na inu zenu? mozno ano...ale nech...ked len mysli a nerealizuje svoje chute v reali, je to v pohode, ja pri tom tiez nemyslim vzdy na neho a vobec mi to nepride divne....
mno zareagovala si prehnane podla mna, ale vsetko sa da napravit, staci prist, skusit sa o tom v klude porozpravat, povedz mu ze si o tom premyslala a ze si mozno nereagovala primerane...oceni to uvidis..
len mu prosim ta neklad otazky typu: na koho pri tom myslis....to je uplny nonsens a ani ti na to neodpovie...
skor by som na ot isla hravou formou stylu: a mozem sa niekedy pri tom pozerat? nech to berie ako skolu hrou...ty apson uvidis ako to ma rad...mozno to uvolni celu atmosferu akolo tejto temy...
drzim palce
a viete mna zaujímajú aj také podrobnosti ako je: kedy dostane na to chuť?myslí pri tom na inú ženu? viem že tieto otázky by som mala klásť partnerovi ale ten sa o tom so mnou odmieta baviť no a úprimne povedané sa mi ani nečudujem ked som mu tak vynadala a obvinila z toho že ma určite aj podvádza... ja viem blbá reakcia
hmm, mno u nas je to tak, ze sexu mame ozaj dost, no mne to stale nestaci...ano, ja som ta co ma vacsi apetit ako on, a tak si to robim sama a ani vo sne ma nenapadlo, ze by som si hladala nejakeho navyse co by mi to robil castejsie...
a etse dodam, ze aj ked on ma sexu viac ako by potreboval,a j tak si to obcas spravi aj sam...ked napr. zrovna nie som doma a on dostane chut...
nestresuj, je to uuuuplne normalne a prirodzene
herh, ďakujem za názor, ale vieš mna tak napadlo že ked to potrebuje tak často či si časom nenájde nejakú ktorá by mu s tým pomohla. A tiež či som ja ako žena nezlyhala ked on má dievča a musí si to robiť sám. Vieš on by sa chcel milovať každý den ale to ja teda nemusím a ked nemám chuť tak chce aby som mu to urobila s ústami čo tiež nemusím. Ach fakt sa bojím že ho to prestane baviť a nájde si niekoho. Inak ty máš priateľa??? a ten si to robí tiež sám?
a este nieco..som zena a mam taky nazor!!! robia to vsetci nie len on..keby si to moj nerobil tak by som sa asi zacala bat ze hrozi ze bude teply !
jasne ze je to normalne..ved je mlady zdravy clovek!