pred nedavnom som zacala brat hak aaa by ma zaujimalo ci ma kazda tabletka v baleni rovnake zlozenie alebo je to tak ze sa kazda prisposobuje dnu cyklu... ze ci ich treba brat od prvej aaalebo podla dni ktore su napisane pod nimi...
potrebujem poradit...
ee vazne tam o tom nič nepisu... akurat na tom obale v ktorom su tabletky je pod kazdou napisane den (pon, utorok...) aaale ved oni nevedia ktory den to dostanem :) aaani farebne nie su oznacene
Veron: Na teoriu plodnych a neplodnych sa naozaj neda spolahnut. Malo byt o byt tak, ze v strede medzi dvoma menstruaciami mas najplodnejsie dni a tesne pred a po mnz mas neplodne dni. Ale kedze, sa cuduj sa svete, da otehotniet aj pocas MNZ, verit tejto teorii je infantilne. Este sa to da aj zmerat teplomerom, ale tu uz presne cisla nepoznam. Da sa spolahnut na HAK a kondom...teda ako-tak. Plodne a neplodne dni sleduju najma zeny snaziace sa otehotniet, ale ako antikoncepcia to funguje podla WHO iba na 15%. Takze...
Podla dní,ktoré sú napísané pod nimi to treba brat.
Ako dlho trvá kým sa dostavia príznaky tehotenstva?Ako sa dajú vypočítať plodné a neplodné dni?A dá sa spoľahnúť na tieto dni?
nooo prave tam sa nic o tom nepise... taak to asi bude jedno inak by na to museli upozornit, nie???? uzivam regulon
To zalezi od toho, aku HAK beries. Odpoved na Tvou otazku sa zarucene nachadza v pribalovom letaku a ten sa nachadza v krabicke od Tvojej antikoncepcie.