KEBYZE SI MATE VYBRAT AKU BABU BY STE CHCELI ? BUD S PEKNYM TELOM A SKAREDSIOU TVAROU ALEBO S DOKONALOU TVAROU A SKAREDSIM TELOM ??
VSETCI CHALANI SEM :)
p.s.: až si konečne nájdeš svoju priateľku tak zistíš, že sa ti páči celá aká je aj napriek tomu, že sa ti ešte 2 mesiace dozadu typy ako ona vôbec nepáčili... a bude sa ti páčiť aj telo aj tvár aj keď ani jedno nebude podľa všeobecného názoru "pekné"
No comment...
Súhlasím s machulka006
by the way.... prekvapilo ma že sa :) spýtal na pekné telo a peknú tvár a nie na peknú riť a pekné prsia... úbohá diskusia
priemerna mudra zlata inteligentna..presne ako moja...a dost co robi tato debilna tema v "sex-sexuologia" sa spametaj chlape..kktiny sem davas..id na pokec sa pytat take pi...a nie sem!!!
no vy ste tu to dobrí somári?
ste sa boli už dnes pozrieť do zrkadla?
vy ste aký? s peknou tvárou albopekným telom?
najviac do krásy papulujú chalani, ktorí by sa do zrkadla radšej ani pozerať nemali aby neprasklo...
badboy- keby bola feťáčka s peknou tvárou a normálna baba s pekným telom a chybou krásy na tvári, napriek tomu by si si vybral tú prvú?
úbohá diskusia...prečo to ešte admin nezavrel?
podla toho co si prve vsimnem:)
obe ale kazdy ma svoj vkus
no ja by som si vybral tu s tou peknou tvarou , ved s postavou moze nieco poriesit , aj kozy si moze natierat a bude ich mat krajsie pevnejsie a tak . ber tu s tou peknou tvarou . daj na mna !!!
jednoznacne telo,twar nemusi byt prekrasna babika,ale zase nie nejaka taka menej pekna,ale urcite krasna twar je wyhodou,taku ako ma moja :),proste taka co mi padne do oka,ciže moja priatelka
Jednoznačne...PEKNU A INTELIGENTNU....ako mam ja :-)