Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi "cudne veci"...

Príspevok v téme: Velmi "cudne veci"...
MiCro LienQa

Verte ci neverte deju sa mi taketo cudne veci:sedim v restikea za mojim chrbtom je prazdny stol a na nom ako zvycajne stoji solnicka korenie a dve flasticky v jednom je vinny ocot a v druhom asi normalny neviem nepouzivam ale smrdi to kyslo:D a ako tak sedim a jem zrazu pocuj hluk ako ked nieco tazke a sklenen padne na zem z vysky...no povecte ten tazky vrchnak na jednej z flias plneny sklom sa doslova strepal na zem a pinkal tam,nerozbil sa a ostatny na to nemo zizali ale ja som si to vysvetlila po svojom jasne nahromadia a tam nejake plyny alebo nieco take ako ked mate pepsi a je to... lenze ked som sa na to lepsie pozrela bol tam otvr na liatie cize tie plyny keby tam nejake boli vyjdu ...no trochu so strachom v ociach som ho dala spat.
DRUHY:bola som v kauflande a kym moja mamca este nakupovala ja som znudena pozerala na zavrety DM-Market pokladne pozrela som si z dialky vyrobky a potom ma som uprela pohlad na pokladnicu uz neviem po kolkych sekundach ba minutach sa vysvietil displey pokladne a vytlacil kratky blocek no v strese som si len precitala na jeho konci nieco ako vitajte v drogerii DM market a pod tym nasledovne dakujeme za nakup...
TRETIA:v Baumaxe na hornom vyklade boli nastroje ku krbu a pod tym dole krasno-farebne nafukovacky kt. rada nakupujem chcela som si nejaku vybrat lenze mamca potrebovala len nieco surne a tak ma po chvilkovom odhovarani ako tak tiahla prec a v tom ked sme sa uz blizili k druhemu hned vedla toho ,regalu lopata z krboveho naradia spadla na zem2-3 metre od regalu/samozrejme ta najdrahsia/vylakana a prekvapena som sa tam vratila s mamkou a dvihla som lopatu aby som sa pozrela ako mohla vypadnut ked tam boli vsteky ostatne na hacikoch na kt. bud je nieco zavesene poriadne alebo ak nie tak to padne hned a nie az za chvilu no neviem si to vysvetlit ale som rada ze mi ta lopata na popol naskoncila na hlave..dalsie uz nepisem pretoze to by bolo toho na vela pisania a predsa to uz niesu taketo zaujimave udalosti ako tieto...PRIJMAM NORMALNE REAKCIE,a HLAVNE CI SA VAM DEJE NIECO PODOBNE A NEVYSVETLITELNE...

lost

wow
tak to musel byt pekne zivy a intenzivny sen co? :)

inac sranda, napadlo mi ze, co ak to bola realna situacia, niekedy z minulosti, nekto prezil presne to site ale v realite, co ty v tom sne v tu noc.. teda aspon ten pribeh bol tak realny a detailny..

taka otazka do plena, kolko snov mavate bezne cez 1 pozemsku noc?

milli11

A k tym cudnym veciam. Obcas sa mi stane toto, vlastne ani nie mne. Napriklad ma niekto uraza alebo mam pocit, ze mi chce nejako ublizit a ked sa ku mne priblizi, jeho nohy zakopnu a ma co robit, aby nespadol. Pritom sa to udeje hoci na uplne rovnej ploche. Ten clovek potom od svojho povodneho zameru, ze mi chcel ublizit alebo nadavat mi, upusti, lebo je z toho trochu v soku. Mozno len nahoda, ale to nacasovanie je uzasne? Patri aj to k tym cudnym veciam?

milli11

Mne sa obcas nieco sniva a potom sa to splni.
Ale casto mavam aj sny, ktore su dost divne. A pritom vyzeraju realne, ako napriklad dnes v noci.
Snivalo sa mi, ze som Zidovka. Zvlastne, lebo som krestanka a vsetci v rodine su krestania uz mnoho generacii, z matkinej aj otcovej strany. V rodine sme Zida vobec nemali, co viem.
Bola som mlada Zidovka a s mamou (ta sa na moju sucasnu mamu velmi nepodobala, ale v tom sne to bola moja mama) sme sa pokusali ujst bez toho, aby to niekto zbadal. Bolo to obdobie pred 2. svet. vojnou. Utekali sme cez stojaci vlak. Ocitli sme sa niekde na inej strane. Mozno to bola hranica, neviem? Mama mi dala flasticku s nejakymi liekmi, lebo som obcas byvala chora, tusim kasel. Ja som malu cast tych liekov dala nejakej zobracke maleho vzrastu. Hovorila nezrozumitelne, mozno cudzou recou, ale pochopila som, ze dakovala.
Potom som videla nejaku cast mesta v tom obdobi a vedela som, ako to bude vyzerat neskor, teda v sucasnosti.
Nie je to divne, taky sen? Dakujem, ak sa k tomu niekto vyjadri.

lost

no tie uz dlho dlho nehram :)
netusim odkial to mam, ale zaklad mozu byt tie hry, filmy rozne a potom 4karska matematika :D

lost

ta3

ok, ale potom > vzdy sa najde zopar "byuranov" co si neuvedomuju ze svojim cinom ZNICIA zivot druhemu...
a to ze po zivote existuje na 100% nejaky súd a on pojde tam kam patri a tomu co znicil zivot dostane "odskodne" ...

respektive, nemame ani "dokaz" ze existuje niekolko zivotov atd... a preto si neviem predstavit Preco by sme mali nechat sa obmedzovat (ak nie priamo znicit) niekym kto si zmysli ze urobi nieco..

aby som to zjednoduchsil, otazka by bola > preco by som mal donekonecna ustupovat :)

respektive, mas nejaku modelovu sitaciu ze kde by sme nemali robit nieco (vendetu?) niekomu? to len preto aby som sa dostal do obrazu, lebo teraz neviem na co presne diskutujuci mysleli (kedze je to dost siroka tema, hlavne to porakadlo) :)