Mám zapálené hrdlo, hlasivky, sem tam bolesť v ušiach, štípe ma v nose. Výter hrdla je negatívny. Môže to byť aleriga?
Alergia?
Usmev, myslím že lekár sa o ňu postará lepšie.
Mala by si navštíviť imunológa, ja typujem že to bude tá alergia. Mimochodom alergia úzko súvisí s oslabením imunity.
Alergia sa lieči antihistaminikami súčasne s produktmi, ktoré posilňujú imunitný systém. Oslabenie imunity sa nelieči tak že do tela natrieskaš všetky možné vitamíny a výživové doplnky, samozrejme že zavisí od závažnosti oslabenia imunity, ktoré odhalia krvné testy.
Ďakujem veľmi pekne za ohlasy. Usmev, asi sa ti aj ozvem, lebo fakt ma to ničí a potom som z toho aj psychicky k.o.
No a do rána sa mi ešte vyhodil aj herpes. fnuk /to bude víkend s frajerom/
eeeee:aj keď to bude alergia,je to osalabený imunitný systém,takže tento treba dať v každom prípade do poriadku.Nemám tu reklamu, nechcem porušiť pravidlá fora, ak chceš, napíš meil:duratnakatka@zoznam.sk
Na alergie su velmi ucinne rozne doplnky ako
quercitin(2x500 mg, antihistamin)
Bromelain(2x600 GDU hodinu pred jedlom enzym a antihistamin))
Vitamin C, 3x1 gram
dumbier a turmeric(antihistaminy)
GLA(protizapalovy, z pupalkoveho ci borakoveho oleja, 3x1 gram pupalkoveho oleja)
NAC(acc) 2x600 mg, odhlienovac
Uzliny vo veľkosti hrášku zrejme naznačujú infekciu.
Ak máš ešte k tomu všetkému aj problémy s dýchyním alebo sa objavuje suchý kašeľ, obturácia dýchycích ciest je tá alergia veľmi pravdepodobná.
Moja rada pre teba: Krvné a kožné testy, čo najskôr...
Neleičená alergia môže smerovať k astme bronchiale...
eeeee, podobne temy tu uz boli.
Kedze nevies, co ti to sposobuje, zautoc na co najviac moznych pricin.
Odporucam GSE, oreganovy olej, NAC a betaglukany
GSE 60 kvapiek do litra vody, pi cely den az do 18 hodiny
Oreganovy olej 3x2 kapsule(o 8, 13 a 18 hodine, s jedlom!)
Betaglukany, napr Agaricus blazei extrakt, 3x2 kapsule(275 mg betaglukanov na kapsulu.)
NAC(acc) 2x 600 mg
Pred spanim, po 21 hodine zober 2 kapsule probiotik s jablkom.
.....
Toto by bolo prakticky na vsetko, okrem niektorych virusov.
Na virusy som menoval antiviralne v roznych temach, najucinnejsi je chaparal, 2x1 gram plus denne.
....
Najpravdepodobnejsie je to povodne nasledok zo zapalu z miesta kde ti trhali zub, keby si to vtedy bol osetril iontoforezou striebra, asi by si dnes nemal ziadne problemy.
infekcia,nádor a podobne.....čo je to podobne?pri čom môžu byť ešte uzliny zvačšené? bojim bojim. ja ich mám ako hrášky pod sánkou a pred mesiacom mi trhali zub8. dik pharmramon
nooo, oslabenie imunity mám, alergika v rodine nie. Aešte niečo: môže oslabenie imunity spôsobovať afty a zvačšené uzliny? dík