ja sa cem spytat...ako je to so sexom pocas menstruacie?,aka je pravdepodobnost otehotniet??a ece otazka..sexovala som s priatelom bez kondomu a spravil sa...potom opat za nejaku pol hodinu..tiez sme nepouzili kondom...bolo to nejyaky 3 dni po poslednej menstruacii...aka je tam pravdepodobnoist??,
zasa som si nedala pozor....
lenulik:): dakujem ti strasne.moc..dufam ..ze ece neprisiel ten cas...diky moc ece raz..
machulka006:hm tak teda diky za podporu....vazne clovek potrebuje podrzat..ale sak v pohode....myslis ze ja si to cele tarez vsetko neuvedomujem???a nelutujem co sa stalo??len vies..ty si sa asi nikdy nekopla a nic sa ti nestalo..nic si nepokaslala a nenadavala si potom na seba aka si sprosta....je to o tom ze clovek robi chyby...a sam sa na nich uci...po tejto..ak mi teda bude ece doivolene sa podobnej chybe budem vyhybat ako sa bude dat
vies ja som od teba strasia len nieco vyse roka a som tehotna..s manzelom sme sa vzali pred rokom a teraz som v 4 mesiaci..chceli sme to tak..drzim palusky aby si otehotnela ale az neskor ked sama budes chciet :)
nuž, jaby som takýmto ľuďom aj dopriala to o čo si koledovali, len keby si to v konečnom dôsledku neodskákalo to dieťatko...
nuž, ja som so sexom začala tiež v 17 ale informáciami o rôznych spôsoboch ochrany som len tak prekypovala, tak nedokážem asi to pochopiť ako je možné že niekto má skúsenosti so sexom ale s antikoncepciou ako takou (nemám na myslilen hormonálnu, existujú aj iné druhy) teda veľa skúseností nemá...
ja dúfam že tehotná nebudeš jedine z dôvodu že by za to pykalo to dieťa...inak ty si zaslúžiš...
proste , treba si čo to pozisťovaťo takýchto veciach..viem že pri milovaní človek stratí hlavu,ale sme ĽUDIA nie zajace...
pravidelnu mam..no okik sak....budem musiet nieco spravit...
Jednotlivé cykly by mali byť pravidelné, čiže by mali trvať 28 dní. Uvoľnenie vajíčka nastáva medzi dvanástym až šestnástym dňom cyklu, ktorý sa začína počítať od prvého dňa menštruačného krvácania. V tomto období je žena plodná....no asi tak nejako to je...
plodne dni nie su spolahlive a uz vobec nie ak este nemas pravidelnu menstruaciu...
macko, skoc ku geynekologovi, ten ti to z krvi zisti najistejsie uz po tyzdni tehotenstva, tak sa tam zajtra vyber....
mno ja mam 17..budem mat osemnast za 2 mesiace....bude to moc zle...kks...a s timi plodnymi dnami je to ako???je to nejakych 5 dni v strede cyklu ze...
vies ono je to v zasade tak:ti ktori sa o babu pokusaju a sexuju bez ochrany,im sa to nedari niekolko mesiacov a ti ktorí si len raz nedaju pozor tym sa to podari...ale tak tebe nemusi..je to individualne...verim ze nebudes tehotna